Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akart vinni egy másik lányt haza kocsival, én erre kértem tőle taxi pénzt. Szemét voltam?
Kint voltunk párommal és a baráti társaságával egy sörtkertben. Volt ott egy lány aki a kezdetektől nem volt túl szimpatikus. A lányról annyit kell tudni, hogy párom legjobb barátja döngeti néha de csak barátok. Ám a lánynak szerintem annál jobban tetszik a pasim, észrevettem, hogy párszor megpróbált vele flörtölni. Párom nem ment bele de ismerem, jogy mindig jól esik neki a figyelem.
A lány beivott, rosszul lett és haza akart menni valaki kisértében. A pasim kocsival volt és megkérte a legjobb barátja, hogy hazadobná e a leányzót. Pasim mondta, hogy ok de nagyon felháborodtam. Mondtam, hogy kísérje haza a haverod vagy rakjátok taxiba! Erre mondta, hogy ez szemétség, hozza viszi és kész.
Erre mondtam, hogy akkor adjon egy ötöst, akkor hazamegyek én taxival, fáradt vagyok és nem gondolja hogy egyedül fogok flangálni hajnalban amíg ezt a nőcskét furikázza. Én csak miatta maradtam még ott, már léptem volna én is.
Azt mondta ez szemétség. Nem vitte el a csajt, hazakísérte a barátja de pasim kicsit haragszik rám, hogy nincs tartásom.
Van pénzem amúgy taxira de nem gondoltam fernek, hogy ezt a flörtölőgépet furikázza én meg egyedül maradok ott a részegen hömpölygő haverjaival az éjszakában. Tényleg szemét voltam?
"amikir mondta, hogy otthon talizunk, tehát fel sem merült a hármasban kocsizás"
Nem is az a baj, hogy hazavitte volna hanem amit írtál, hogy eszébe sem jutott, hogy együtt hárman kocsiztok el a lányhoz aztán haza.
Ez így, hogy nem merült fel rögtön részéről arra enged következtetni, hogy sajnos a barát van az első helyen, a lány a másodikon és te talán csak aztán következel.
Neked kéne az elsőnek lenned mert nem életveszélyes állapotban volt az a lány. Nem is nektek kellett volna hazakísérni. A barátjának illett volna, vagy fel kellett volna hívni rokont, testvért a lány oldaláról.
Legvégül mivel nem akart neked pénzt adni taxira, vagy nem akarta, hogy színjátékot rendez (ő szerinte) azért vitte haza a barátja és még te vagy a szemét mert kiálltál magad mellett.
Ezek után nyugodtan hármasozhatnának is a lánnyal ha kedvük tartaná mert én tovább nem vennék részt ebben a kapcsolatnak nem nevezhető komédiában.
Egyrészt azért a lányért a párod haverja volt a felelős, neki kellett volna hazajuttatnia, nem a te párodnak, akinek semmi köze hozzá.
Másrészt alapvető lett volna, hogy akkor hárman mentek. Hazaviszitek a lányt, aztán téged. Nem is értem, hogy téged nem féltett, de azért azt a másik lányt hazavitte.
#14:
Mert meg akarta volna dugni nála otthon?
14 vagyok.
Még annyi hogy részegen a taxi nem viszi el.
Plusz valóban igazad is volt kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!