Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El akart vinni egy másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akart vinni egy másik lányt haza kocsival, én erre kértem tőle taxi pénzt. Szemét voltam?

Figyelt kérdés

Kint voltunk párommal és a baráti társaságával egy sörtkertben. Volt ott egy lány aki a kezdetektől nem volt túl szimpatikus. A lányról annyit kell tudni, hogy párom legjobb barátja döngeti néha de csak barátok. Ám a lánynak szerintem annál jobban tetszik a pasim, észrevettem, hogy párszor megpróbált vele flörtölni. Párom nem ment bele de ismerem, jogy mindig jól esik neki a figyelem.

A lány beivott, rosszul lett és haza akart menni valaki kisértében. A pasim kocsival volt és megkérte a legjobb barátja, hogy hazadobná e a leányzót. Pasim mondta, hogy ok de nagyon felháborodtam. Mondtam, hogy kísérje haza a haverod vagy rakjátok taxiba! Erre mondta, hogy ez szemétség, hozza viszi és kész.

Erre mondtam, hogy akkor adjon egy ötöst, akkor hazamegyek én taxival, fáradt vagyok és nem gondolja hogy egyedül fogok flangálni hajnalban amíg ezt a nőcskét furikázza. Én csak miatta maradtam még ott, már léptem volna én is.

Azt mondta ez szemétség. Nem vitte el a csajt, hazakísérte a barátja de pasim kicsit haragszik rám, hogy nincs tartásom.

Van pénzem amúgy taxira de nem gondoltam fernek, hogy ezt a flörtölőgépet furikázza én meg egyedül maradok ott a részegen hömpölygő haverjaival az éjszakában. Tényleg szemét voltam?

2024. jún. 13. 19:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%

A haverja miatt akarta csak megtenni. Barátok kisegitik neha egymast.

Engem is tett már be a haverjahoz kocsiba a barátom hogy vigyenek már haza mert ő nem tud most.

2024. jún. 13. 20:01
 2/25 anonim ***** válasza:
67%

Meg bnőm és a párja is elszoktak engem vinni néha haza ha náluk maradtam hogy ne kelljen tömegkozlekednem.

Ez teljesen normalis szokásos.

2024. jún. 13. 20:02
 3/25 anonim ***** válasza:
96%
A csaj hozzátartozójának a "dolga" hogy hazajuttassa a csajt, azaz ennek a legjobb barátnak vagy mifenének. Nekünk ehhez a sztorihoz semmi közünk nincs. Hívjon a legjobb barát taxit vagy csináljon amit akar, de ehhez a csajhoz semmi közünk sincs, lelepünk aztán csináljon vele azt amit akar a partnere akivel jött 🤷
2024. jún. 13. 20:05
 4/25 anonim ***** válasza:
93%

De miért nem, a párod haverja vállalja érte a felelősséget? Miért nem akarta ő hazavinni? Nem értem. Amúgy simán hazavihette volna, a párod elmondásod alapján, nem kezdett volna ki vele. A csaj meg nem volt olyan állapotban. Nyilván nem takargatta volna be a csajt csak szimplán kitette volna a háznál.

Amúgy miért nem mentetek hármasban? Te a részeg csaj meg a párod. És akkor láthattad nem is maradtak volna kettesben.

A taxipénz az túlzás szerintem, hogy elkérted.

2024. jún. 13. 20:05
 5/25 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy párom azt mondta, hogy otthon találkozunk mert ő már nem kanyarodik vissza a nagy buliforgalomba és nekem közelebb van a lakásunk ha felszállok az éjszakaira vagy haza gyaloglok. Ez lett volna pedig logikus, hogy velük megyek. De bemérgesedtem.
2024. jún. 13. 20:10
 6/25 anonim ***** válasza:
86%
Bocs, de a pasid is egy csicska, de te is az vagy ha ezt csak úgy lenyeled neki. Téged kellene furikáznia, nem más nőcskéket. Azokat csak akkor ha te is ott ülsz a járgányban, vagy azt mondod okés a részedről is. Azt kellett volna mondanod, hogy "okés vidd csak el a csajszit én meg keresek egy szimpatikus pasit (nem taxit) aki hajlandó hazavinni". Egyből nem tetszett volna a pasidnak a fordított helyzet.
2024. jún. 13. 20:12
 7/25 A kérdező kommentje:
Szerintem se...
2024. jún. 13. 20:13
 8/25 anonim ***** válasza:
72%
Igazad volt!
2024. jún. 13. 20:14
 9/25 anonim ***** válasza:
92%

Akkor sem értem, miért nem szálltál be a kocsiba 3.nak?

Amúgy a párod egy igazi bunkó, ha a saját barátnőjéért nem hajlandó visszamenni. Ennyire nem félt?? Nem biztonságos egy nőnek éjszaka csavarogni. Én biztos, hogy kivágnám.

2024. jún. 13. 20:15
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Én szakítanék vele ha még neki állna följebb és nem érdekel, hogy más szerint hülye vagyok. "Érdekes", hogy legvégül mégiscsak a haver vitte haza, de azelőtt "rányomta" a párodra. Most akkor ha te lettél volna tökrészeg akkor nem ő is "lepaszolt" volna a havernak? Ők ennyire jó barátok, vagy mi a szar?
2024. jún. 13. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!