Ma kocsival beálltam a teljesen üres temető parkolójába. Mire kijöttem leparkolt egy másik kocsi, közvetlenül mellém. Miért?
Ez olyan, mint amikor csak ketten vagytok a buszon, mégis rádül..
Nem tudom mi a háttere, de rohadt idegesítő.
" Igazodni kell a már leparkolt autókhoz, ezt tanuld meg te is."
250 üres hely volt...
Miért jönnek a seggembe úgy hogy nem előz, pedig km-en keresztül autó sincs?...
Mert egyesek úgy érzik jól magukat, hogy másik szájába másznak. Itt is ez lehet a helyzet. Az ilyen sofőr az utakon is benned van és nem érzi sem veszélyesnek, sem zavarónak ezt a magatartást.
Persze az is meglehet, hogy félt a temetőben. :)
A zemberek félnek, de lényegében ismerkedni szeretnének. Kettősség van bennük.
Én is tapasztalom ezt a "rádül"-ös témát, amit az 1# ír.
Minden esetben ez van: elmész vásárolni, nézel egy tételt, amit addig szinte senki sem nézett, erre majdnem mindenki odamegy azt választani...
Autisztikusként szerintem én tudok válaszolni.
Nem számít, hogy 250 vagy 1 milliárd üres hely van. A lényeg a rendszer, és a rendszer folytonos megteremtése.
Ez így volt szép, hogy ha már te rendszertelen 1 lépést tettél, akkor a következő megpróbálja azt javítani.
Ennek gyakorlati értelme nincs, leszámítva, hogy neki kényelmesebb a tudat, hogy organizáltabb az élete, mintha máshogy parkolt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!