Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ma kocsival beálltam a teljese...

Ma kocsival beálltam a teljesen üres temető parkolójába. Mire kijöttem leparkolt egy másik kocsi, közvetlenül mellém. Miért?

Figyelt kérdés
Nem a bejárathoz álltam hanem kb. Középre. Ha pakolni kell vagy beszállni vagy kijárni abban is csak egymást akadályozzuk. A bejárathoz is állhatott volna de nem tette, mi ennek a lelki háttere?
2023. aug. 31. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Ez olyan, mint amikor csak ketten vagytok a buszon, mégis rádül..

Nem tudom mi a háttere, de rohadt idegesítő.

2023. aug. 31. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Van. Példa vagy te rá.
2023. aug. 31. 19:02
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Az, hogy így sok hely marad, nem foglalják el össze-vissza parkoló autók a parkolót. Igazodni kell a már leparkolt autókhoz, ezt tanuld meg te is.
2023. aug. 31. 19:24
 4/10 A kérdező kommentje:

" Igazodni kell a már leparkolt autókhoz, ezt tanuld meg te is."

250 üres hely volt...

2023. aug. 31. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Miért jönnek a seggembe úgy hogy nem előz, pedig km-en keresztül autó sincs?...

Mert egyesek úgy érzik jól magukat, hogy másik szájába másznak. Itt is ez lehet a helyzet. Az ilyen sofőr az utakon is benned van és nem érzi sem veszélyesnek, sem zavarónak ezt a magatartást.

Persze az is meglehet, hogy félt a temetőben. :)

2023. aug. 31. 20:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
amit írtok az a jelenség amúgy gyalogosan is jelen van, van aki megy mögötted a járdán de nem előz meg zavaróan közel távolságban, még csak jó csajnak sem kell lenni hozzá :D
2023. aug. 31. 21:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A zemberek félnek, de lényegében ismerkedni szeretnének. Kettősség van bennük.

Én is tapasztalom ezt a "rádül"-ös témát, amit az 1# ír.

Minden esetben ez van: elmész vásárolni, nézel egy tételt, amit addig szinte senki sem nézett, erre majdnem mindenki odamegy azt választani...

2023. aug. 31. 21:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet valami memgmaradt genetikai csordaszellem, bennük van hogy "egységben az erő" :) volt egyszer egy tyúkunk, a társai valamiért kirekesztették és folyamatosan bántalmazták, ezért nap közben mindig kiugrott a kerítésen és a kertben lófrált magában. ám ahogy jött az este, minden egyes nap vissza akart menni közéjük. néha ezt érzem embereken is
2023. aug. 31. 21:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jutott eszembe, hogy az illető talán nem olyan régóta vezet, és könnyebb neki úgy parkolni, hogy egy másik autó mellé áll. Nekem legalábbis eleinte így volt, az volt az igazodási pont, így biztos nem álltam ferdén.
2023. aug. 31. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Autisztikusként szerintem én tudok válaszolni.

Nem számít, hogy 250 vagy 1 milliárd üres hely van. A lényeg a rendszer, és a rendszer folytonos megteremtése.

Ez így volt szép, hogy ha már te rendszertelen 1 lépést tettél, akkor a következő megpróbálja azt javítani.

Ennek gyakorlati értelme nincs, leszámítva, hogy neki kényelmesebb a tudat, hogy organizáltabb az élete, mintha máshogy parkolt volna.

2023. szept. 1. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!