Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedték soha nagyszüleim, hogy az akkor még udvarlóm, most mâr férjem nálunk aludjon? Pedig nagyon messze lakott másik megyében,tőlünk 150 km-re és nem kocsival, hanem vonattal és busszal jött.
Mert régen ez volt a világ rendje. Nem volt éveken át tartó udvarlás együtt alvásokkal. Volt rövid ismerkedés, aztán házasság.
A nagyszüleid pedig valószínűleg ebben a világban szocializálódtak
Én apám sem engedte és ezzel meg is keserítette az életemet, mert nem feltétlenül az volt a baja, hogy dugni fogunk, hanem csak nem szerette, ha a családján kívül bárki más is ott van, tehát a barátnőim sem aludhattak nálam. Talán 2 olyan eset volt, amikor igen, mert egy messze élő barátnőmmel buliztunk és nem volt más lehetőség. De akkor is egész nap ideges voltam és görcsben volt a gyomrom. Délután néha átjöhettek az exeim vagy a barátaim, de kb este 8-ig. Volt, hogy tovább maradtak és nagyon le voltam ba.szva, pedig nem hajnalig voltak, hanem csak 9-ig, amit anyukám megengedett, apám meg mondta, hogy ne tőle kérjek engedélyt, mert ő engedni fogja és neki meg mennyire rettentően rossz 10 évente egyszer elviselni, hogy este 9-kor nem alsógatyában széttett lábakkal tv-zhet a nappaliban.
Ez a "régen ez volt a rend" dolog igaz de hülyeség is egyben. Meg a másik, hogy néhány szülő azt hiszi, a f.asz csak holdfényben áll fel. Én amikor nem aludhattam együtt a barátommal, akkor.... dobpergés .... délután szexeltem vele :D És akár ezt is hallhatták, ha nagyon fülelni akartak. Egy együtt alvás nem engedésével nem lehet megakadályozni a szexet. Sőt azzal sem, ha nem találkozhatnak lakásban, mert akkor megoldják máshogy, közterületen pl. ami nem jobb.
Ha nekem lesz gyerekem, biztosan engedni fogom az együttalvást, mondjuk olyan 15-16 éves kortól. Ha akkor lesz párja, hiába nem engedem, akkor is le fognak feküdni. És én sem azt a világot élem, hogy udvarol a férfi aztán elveszi a nőt és akkor költözhetnek csak össze :D
Az, amit leírtál az beteg.
A nagyszüleid hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!