Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi akit szeretek eljegyzett egy másik nőt. De én titokban szerelmes vagyok belé?
Nekem bőven elég lenne a tudat, hogy nem én kellek neki.
Legyen boldog azzal a másikkal akkor, ennyi.
5
Ha nem küzdesz, ne nyafogj meg ne vágyakozz. Ha kell tegyél érte, mindegy hogy nő vagy vagy nem. De az hogy nem mersz beleállni egy helyzetbe, miközben megtehetnéd az a gyávaságodra utal. Ez kb olyan mint amikor Atilla királyunk megálmodta hol találja a kardot. Majd mondta volna hogy messze is van, meg mér én menjek majd idehozzák nekem stb. Azt közbe meg picsogott volna hogy de jó is lenne egy olyan kard. Nem elment ha kellett megharcolt érte hogy eljusson odáig és az övé lett. Ennek a mai generációnak ha nincs valami a segge alá téve csak picsogni tud, borzalmas!
6 :)))
Ez jó szöveg. Te hány éves vagy melyik generációra érted hogy még nem picsogott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!