Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy csak később tudtad meg hogy valaki halálosan szerelmes volt beléd korábban? Hogy reagáltál rá? Mit gondoltál?
Nem jártam még így soha, aki szerelmes volt belém az általában valamilyen formában a tudtomra adta.
Egyetlen olyan férfi van, akibe tavaly nagyon bele voltam zúgva, és akitől nagyon szerettem volna hallani, vagy legalábbis tudni azt, hogy számítottam-e neki bármit is? Valószínűleg nem, de azért nyilván jól esne tudni, hogy mégis (nem, mintha változtatna ez bármin is már).
2. Az mas mert ki lettrl hasznalva gondoëom a naivitasod miatt.
A legjobban akkor kivancsi az ember ha semmi nem tortenik koztuk amibol kiderulne barmilyen fajta dolog is.
Nem értek ezzel egyet. Csak abban az esetben lehetsz kíváncsi, ha nem történt kötöttetek semmi? WTF?
A naivitás része csak félig-meddig igaz. Épp egy jelentős változás középen történt ez az egész, már akkor sem voltam teljesen hülye. Megmaradt néhány beszélgetés, és egyértelmű, hogy nem voltam teljesen hülye már akkor sem. Ma meg főleg nem 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!