Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 Férfi hogy szokta lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Férfi hogy szokta lassan fokozatosan leepiteni a nőt?

Figyelt kérdés
Pledkat kérek. Nem a gosthingrol beszélek hanem mikor már van kapcsolat a 2 fel közt aztán a férfi mégis a létesítési mellett dönt csak nem mondja meg inkább burkoltan csinálja h a nő vegye észre magat

jún. 13. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyik barátnőmet egyik pillanatról a másikra építette le úgy hogy, simán letiltotta. De más férfiaktól is hallottam, hogy így szabadultak meg a barátnőjüktől.

A másik, hogy már kevesebbszer ír vagy hív. Olyan semleges lesz az egész beszélgetés, szavakat ír. A kedves szavak elmaradnak. Hirtelen alig ér rá programozni. Ha megbánt akkor nem igen foglalkozik vele.

jún. 13. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyanokat csinál hogy a másik ne érezze jól magát a kapcsolatban. Vagy kamuveszekedések vagy ignorálások kevesebb idő támadja a gyenge pontjaid amikre tudja hogy ugrasz direkt azokat követi el, nem segit anyagilag nem ad rád, szex után érezni hogy már menne, lrogikra nem visz nem hiv el, önállo életet él tőled fuggetlen es nem egyutt vannak élményeitek hanem külön külön inkább, szellemileg már nincs veled, "kivülről beszél", pl mintha egy ismerősöd lenne csak mem is a párod, a személyes dolgaid szokásaid nem érdeklik annyira se, hogy belekössön, vagy inkább zavarja.

Igazábol lejön a másik egész lényéből hogy ő már nics veled csak testileg, vagy abból ha magadba nézel, hogy nem érzed a kapcsolatot vagy őt stabilnak, nem érzed hogy kötődne, szeretne, egy kérdőjel csak a párod a fejedben, soha semmiben nem vagy biztos, ingoványos az egész, tehát véletlen sem komfortosan boldogan érzed magad vele/mellette hanem kétségekkel vagy tel3.

jún. 13. 17:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindkét válaszoló leirta hogy én hogylatom a kapcsolatom. Pont igy érzem őt
jún. 13. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
De minden esetben megy a duma hogy ő nem akar szakitani béküljetek ki mindig magát hozza ki áldozatnak. De közben szépen azon dolgozik csak aljasan, hogyan ássa alá az egész kapcsollatot.
jún. 13. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nemfüggetlenül nagyon is hasonló tényezőkből áll össze ez a jelenség. Én röviden csak úgy fogalmaznám meg, hogy folyamatosan alibizik a másik fél. Tehát trükkösen és sunyin úgy vonul ki, hogy ne lehessen számon kérni érte, mert még neki áll feljebb akkor is. De alapvetően az, hogy jóval kevesebb időt és energiát rak már bele. Nem érdeklődik őszintén, az egész csak egy formai, kiüresített, halott váza marad a korábbi ismerkedésnek/kapcsolatnak. Érzelmi elérhetetlenség, üres és semmitmondó, minimalista válaszok. Rosszabb esetben még halálosan unalmasak is lesznek ezek a válaszok. Napokra eltűnik, úgy válaszolgat csak kényszerből a sokadik napon, mintha nehezére esne és kényszer/kegy lenne. Nyilván mert olyankor már úgy is tekint rá. Váratás, sokszor direkt a leglehetetlenebb pillanatban ír majd pár sort amikor biztosra tudja hogy te nem vagy elérhető, nehogy véletlen beszélgetni kelljen. Ha mégis ráír a másik akkor azonnal lelép szó nélkül mintha épp lecsúszott volna róla. A programok is teljesen megszünnek, mindent lemond, helyette "majd talán valamikor", "majd legközelebb" és hasonló ködös válaszok. Van hogy még a stílus is megváltozik, haverivá válik, esetleg semlegessé, vagy kifejezetten távolságtartóvá. Olyan is van hogy folyamatosan érezteti veled hogy teher vagy, de az szerintem már tényleg a legalja. Ja és a vitaprovokálás semmiségeken is előfordulhat ilyenkor már, tényleg gyakorlatilag bármibe beleköt és a másik csak nyel és nyel, vagy szól és akkor vitát robbant belőle a másik fél azonnal.

Szóval nagyjából így. De véleményem szerint ez a fajta leépítés még a ghostingnál is aljasabb. Szóval kérdező, a nő érdekében én azt javaslom inkább csak tiltsd le simán, még az is sokkal emberibb. Vagy ha valóban normális akarsz lenni akkor mondd meg neki hogy sajnálod de ez nem fog összejönni. Aztán ha nagyon nem hajlandó elengedni, még mindig ott a tiltás. De normálisaknál ez az indok és egy elköszönés azért elég kellene legyem.

jún. 13. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
A férfi az egyenes!
jún. 13. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:

22:22-es ugye csak viccelsz? 🤣

Több férfit ismerek jóval aki ilyen módon viselkedett mint nőt.

jún. 14. 05:18
 8/9 Senior Séf ***** válasza:

"Egy-két-há, ismertek engem,

küldjetek el, csak nekem ne kelljen..."

jún. 14. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:
6 mér nem egyéneknek kéne lenni? Szánalmas amikor férfinek van nevezve egy ilyen..
jún. 14. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!