Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért viselik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért viselik sokkal nehezebben a szakítást mint a nők?

Figyelt kérdés
A férfiak ilyenkor hajlamosak depresszióba esni hosszú hónapokig, a nők pedig rögtön rápattannak egy új farokra.

jún. 12. 14:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy a nők sokszor már a kapcsolat vége fele elkezdenek érzelmileg távolodni a másiktól, csak kitartanak, hatha jobb lesz. Egészen addig amíg már nincs visszaút és szakadnak el teljesen.

Ezért tűnik úgy, hogy nem gyászolták meg a kapcsolatot, holott de, csak még tartott közben a kapcsolat.

jún. 12. 15:15
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk hasonló volt a helyzet.

Miután hónapokig mondtam a pasimnak, hogy mi a probléma, és ő szart rá, én pedig egy nap szakítottam. Utána részéről ment a fesztivál, én meg felszabadultnak éreztem magam.

jún. 12. 15:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Erről kéne egy káeshá statisztika, főnök...

De van egy megérzésem, hogy te az a fajta pali vagy, akinek mindkét opció baj lenne. Szóval ha egy nő hamar túlteszi magát a szar kapcsolatán, akkor ő egy érzéketlen szajha aki képtelen igaz szerelemre. Ha viszont hónapokig depressziós, akkor gyenge, kapcsolatfüggő és érzelemvezérelt, míg a férfi racionális, és nem hagyja hogy eluralkodjanak rajta az érzelmei.

jún. 12. 15:35
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

13-nál a pont.

Egy nő érzelmes --> ostoba, irracionális picsa

Egy nő kevésbé érzelmes --> lelketlem, hideg szívű kígyó

(És persze ugyanez a férfiakkal. Aki gyűlöli valamelyik nemet a valóságtól teljesen függetlenül megkeresi az okokat.)

jún. 12. 15:41
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
11-esnek van igaza, minden szakításom így történt. Mire szakítok addigra én már rég elgyászolom főleg ha több esélyt adtam feleslegesen.
jún. 12. 16:47
 16/26 anonim ***** válasza:
86%

"a nők pedig rögtön rápattannak egy új farokra."

Annyira tipikus primitiv, selejt férfi fogalmazás.

Egy nő nem szólt még hozzád életedben, ezért is vagy ilyen frusztrált, de azért ilyeneket jelentesz ki, mintha ez egy tény lenne.

jún. 12. 16:58
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
16# ezekről ÜVÖLT hogy semmit de semmit nem tudnak a nőkről
jún. 12. 17:51
 18/26 A kérdező kommentje:
Engem mindíg imádtak a nők. Általában ők kínálták fel magukat.
jún. 12. 17:55
 19/26 anonim ***** válasza:
85%
Akkor rájöttek, hogy a bigyódon kívül mást nem tudsz nyújtani. Már ha egyáltalán azt is jól használod tegyük hozzá. :)))
jún. 12. 17:58
 20/26 anonim ***** válasza:
87%
18, álmodban.
jún. 12. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!