Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért viselik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért viselik sokkal nehezebben a szakítást mint a nők?

Figyelt kérdés
A férfiak ilyenkor hajlamosak depresszióba esni hosszú hónapokig, a nők pedig rögtön rápattannak egy új farokra.

jún. 12. 14:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
Ezt nem tudom honnan szedted, de ha még igaz is azt nem tudom miért nem tetted hozzá, hogy pár nő azért akad rá más férfira mert a párjától semmit nem kap, kiszeret belőle még párkapcsolatban míg a férfiak amikor már nincs nő akkor sírnak a pina után, de míg velük van kapcsolatban addig is csak szexre használják őt.
jún. 12. 14:59
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
Egyáltalán nem igaz amit írsz, egyénfüggő nem nemfüggő.
jún. 12. 15:01
 3/26 anonim ***** válasza:
84%
Bírom ezeket a frusztrált, sztereotipikus kérdés / válasz kombókat. Egyik nem oldaláról sem törvényszerű, amiket feltételeztek itt ezen az oldalon.
jún. 12. 15:02
 4/26 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. A férfiaknak fontosabbak az érzelmek, és a szerelem után sírnak, nem a pina után. A nők azok akik rögtön túl teszik magukat az egészen, és vígan pattannak rá egy új férfira.
jún. 12. 15:02
 5/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem igaz. Sok évvel ezelőtti exem rám írt, hogy még mindig bánja. Én meg már rég sokadik lánnyal voltam kapcsolatban és nem is gondoltam rá. De felmenőim között is voltak hasonló sztorik.

F

jún. 12. 15:04
 6/26 anonim ***** válasza:
77%
#3: Akkor jelentsd a kérdést. Valamelyik csak provokálni akar, közbe meg a kamu profiljairól válaszolgat a saját kérdése alá.
jún. 12. 15:04
 7/26 anonim ***** válasza:
83%

Írtam, hogy nem tudom honnan szedted ezt a hülyeséget, de ha már a nőket kurwázod le, hogy azonnal más farokra pattanak akkor én belegondoltam abba amit írtál és ha már te megteheted, hogy a nőket ócsárolod akkor én is megtehetem adok-kapok alapon a férfiakkal nyugodtan.

Egyébként világi butaság vagy, valaki még akkor is szenved ha mással van együtt szakítás után, el akarja felejteni a volt párját, de nem sikerül neki. Nem mindenki issza le magát, vagy sír naponta. Ennyi.

jún. 12. 15:06
 8/26 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem sem igaz. Simán lépnek a követkrző csajra. Már kapcsolatban is.
jún. 12. 15:07
 9/26 anonim ***** válasza:
17%

Én is ezt vettem észre kérdező. Eddig az összes barátnőm 1-2 hét után már más pasival volt. Én meg 1-2-3 évig sírtam utánuk.

Szerintem csak velünk van valami probléma, nehezebben dolgozzuk fel. Bár a környezetemben is ezt veszem észre, hogy a férfiak nehezebben bírják, pl az egyik ismerősöm felakasztotta magát miután szakított vele a barátnője, nagyin depressziós volt, és látszott rajta, hogy nagyon fáj neki. Nekem is voltak már öngyilkossági kiserleteim szakítások után.

Szerintem így is csak egy szűk réteget alkotunk, az emberek nagyrésze hamar túlteszi magát a szakításon, csak mi vagyunk ilyen lelkileg gyengék, hogy akár 4 évig is sírunk egy lány után.

jún. 12. 15:11
 10/26 anonim ***** válasza:
0%

8# Aláírom. Én is csináltam ezt. Talán 1-2 kapcsolatom volt, amit tényleg meggyászoltam, mert erős érzelmek kötöttek az illetőhöz. De sajnos olyan is előfordult, hogy érzelmileg kapcsolat közben már mással voltam.

F

jún. 12. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!