Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátom? Már nem szeret?
Nagyon érdekes számomra, hogy fent van különböző randi oldalakon azt mondja hogy egy barátjának segít, látom is hogy jön e-mail és akkor más adatok vannak megadva, de már kezdek besokkalni.Ma viszont az egyik közösségi oldalon beléptem az adatlapjára és nem volt kiírva hogy kapcsolatban van.:(Nagyon rosszul esett.
Legszívesebben én is levenném kiírnám egyedülállóra,hogy na vajon neki hogy esne, ő akarta kiírni hogy kapcsolatban van és már meg elrejti ne lássák.Bár a képem ki van téve de akkor is rossz érzés.:(
Szerintem egy kicsit Neked is féltékennyé kéne tenni és akkor lehet észbe kapna.
Sokszor a legjobb védekezés a támadás.
beszéltem már vele erről, látom az adatokat hogy más adatokkal van regisztrálva mondta hogy egy fiú barátjának segít.
Végűlis azok az adatok messze állnak tőle.
A másik pedig hogy elvan rejtve az állapota arról még nem beszéltem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!