Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeret még a volt barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még a volt barátom?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést a barátommal együtt raktuk fel!

Ez az ő kérdése!

A barátom közösségi oldalán van rólam egy kép, ahozz kommentált az exem, a következőt írta: itt még velem volt, fu ha tudnád milyen volt mi kicsim?

Szerintem nem szeret csak be akar kavarni, de a barátom szerint igen és elakar tőle venni, az exemnek van barátnője, szóval gondolom nem akar engem!

5hónapja szakítottunk és majdnem 4évig jártunk

2010. szept. 27. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Kommentálj valami frappánsan sértőt arról, hogy ő nem volt olyan jó, mint hiszi.
2010. szept. 27. 22:41
 2/10 Moszuke ***** válasza:

az exed, kavar a pasid féltékeny.

a kavarás összejött.

amennyire csak tudod, győzd meg a csókát hogy őt szereted, és szarsz az exedre. nem hiába hagytad el őt... nemde?

na akkor tessék szépen meggyőzően boci szemekkel, női bájjal elnyomni még most a problémát.

ha kell teregess ki egy kis szennyest hogy mekkora szemét az exed és soha semmi pénzér nem mennél vissza hozzá...

csak tudod a kérdés fura... mért érdekel téged hogy az exed szeret-e még? nem tök mindegy?

2010. szept. 27. 22:41
 3/10 A kérdező kommentje:
a barátom látja a kérdést!Ő mondta hogy így rakjam ki, (az emberek mit gondolnak szeret-e még)Engem nem érdekel!
2010. szept. 27. 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:
A barátod egy idióta.
2010. szept. 27. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Az ő baja, nem a tiétek.
2010. szept. 27. 22:45
 6/10 Moszuke ***** válasza:
BIZTOS VAGYOK BENNE! hogy még mindig szeret téged oda van érted, és mindent meg fog tenni hogy MÁSODJÁRA
2010. szept. 27. 22:49
 7/10 Moszuke ***** válasza:

is meghódítsa a szíved!

/elnézést lemaradt a vége

2010. szept. 27. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért írja az exed azt, hogy kicsim?:O
2010. szept. 27. 22:51
 9/10 Moszuke ***** válasza:

:DDDxd

neee szerintem már csóró srác így is kezd paranoiás lenni és komolyan fogja venni ezeket:)

2010. szept. 27. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem szeret már, csak bosszantani akar, meg bekavarni.
2010. szept. 27. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!