Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még a volt barátom?
Ezt a kérdést a barátommal együtt raktuk fel!
Ez az ő kérdése!
A barátom közösségi oldalán van rólam egy kép, ahozz kommentált az exem, a következőt írta: itt még velem volt, fu ha tudnád milyen volt mi kicsim?
Szerintem nem szeret csak be akar kavarni, de a barátom szerint igen és elakar tőle venni, az exemnek van barátnője, szóval gondolom nem akar engem!
5hónapja szakítottunk és majdnem 4évig jártunk
az exed, kavar a pasid féltékeny.
a kavarás összejött.
amennyire csak tudod, győzd meg a csókát hogy őt szereted, és szarsz az exedre. nem hiába hagytad el őt... nemde?
na akkor tessék szépen meggyőzően boci szemekkel, női bájjal elnyomni még most a problémát.
ha kell teregess ki egy kis szennyest hogy mekkora szemét az exed és soha semmi pénzér nem mennél vissza hozzá...
csak tudod a kérdés fura... mért érdekel téged hogy az exed szeret-e még? nem tök mindegy?
is meghódítsa a szíved!
/elnézést lemaradt a vége
:DDDxd
neee szerintem már csóró srác így is kezd paranoiás lenni és komolyan fogja venni ezeket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!