Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nocsabasz fiunak felkelthe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nocsabasz fiunak felkeltheti a figyelmet egy nem magamutogato szuz lany?

Figyelt kérdés

Nagyon nocsabasz szerintem tobb noje is van egyszerre. En nem szoktam ismerkedni foleg nem online, alig van kint kepem.

De valahogy osszekeveredtunk jot beszeltunk, ugy ereztem kivancsi lett ram. Szoba kerultek a nok es a kapcsolatok azt mondta sok novel volt dolga es megtudta hogy nem volt még kapcsolatom es szuz vagyok, aminek orulok.

De nem akarom bele elni magam, es nem tudom felkelthetem e a figyelmet. Talan jobb lenne ha nem is beszelnenk tobbet, lehet hogy nem lenne valo nekem ilyen fiu.

Nem tudom erdekes lehetek e neki, nem ilyen nokhoz van szokva mint en vagyok, hanem az ellenteteimhez.

Mit gondoltok errol a temarol?

2024. jún. 10. 17:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
67%

Ha már eddig őrizgetted a szüzességed, akkor valószínű, hogy nem ő lesz a legalkalmasabb, hogy szép emlék maradjon.

S igen, a szűz lány dupla pontot ér a skacok között.

2024. jún. 10. 19:12
 22/25 A kérdező kommentje:
11. Rendben
2024. jún. 10. 19:22
 23/25 anonim ***** válasza:
70%

"igen, a szűz lány dupla pontot ér a skacok között"

Mármint a selejt hímribik között, a normális férfiak nem így gondolkoznak.

2024. jún. 10. 20:18
 24/25 anonim ***** válasza:
86%

Oh, igen, te fogod megszelidíteni a nagymenő rosszfiút...

Ha egy romantikus lányregény szereplője vagy.

2024. jún. 10. 20:40
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen első évben volt részem ilyenben a te helyedben.. Annyi különbséggel, hogy a srác tudta, csak megakart fektetni, de vagy fél évig játszottuk az egész dolgot, miközben több lányt is ágyba vitt. Vagy 3x kértem, hogy legyen több, mondta hogy nem szeretne velem kapcsolatot, de mégis keresett és flörtölt, stb. Ha megakarod magadat védeni, akkor ne menj bele egy ilyen játékba, mert neki semmit se fog jelenteni, viszont te ő utána fogsz sóvárogni ki tudja mennyi ideig.
2024. jún. 10. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!