Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nocsabasz fiunak felkelthe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nocsabasz fiunak felkeltheti a figyelmet egy nem magamutogato szuz lany?

Figyelt kérdés

Nagyon nocsabasz szerintem tobb noje is van egyszerre. En nem szoktam ismerkedni foleg nem online, alig van kint kepem.

De valahogy osszekeveredtunk jot beszeltunk, ugy ereztem kivancsi lett ram. Szoba kerultek a nok es a kapcsolatok azt mondta sok novel volt dolga es megtudta hogy nem volt még kapcsolatom es szuz vagyok, aminek orulok.

De nem akarom bele elni magam, es nem tudom felkelthetem e a figyelmet. Talan jobb lenne ha nem is beszelnenk tobbet, lehet hogy nem lenne valo nekem ilyen fiu.

Nem tudom erdekes lehetek e neki, nem ilyen nokhoz van szokva mint en vagyok, hanem az ellenteteimhez.

Mit gondoltok errol a temarol?

2024. jún. 10. 17:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, most igy gondolod, viszont amikor mar le akarod vele zarni, akkor te mar lelekben megtort leszel. Kivanom neked hogy ne igy legyen, de tudod szamtalan ember beleesett mar abba amibe te keszulsz. Fogadd meg a tanacsokat, es ne sopord csak ugy le nagyon sok ember tapasztalatat.
2024. jún. 10. 18:10
 12/25 anonim ***** válasza:
23%
Elnézést, maga roma?
2024. jún. 10. 18:13
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Fel, szexre simán ha olyan típus.
2024. jún. 10. 18:19
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Trofea lenne csak hogy szüzeket is megd.g.
2024. jún. 10. 18:26
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
#11 Majd tanul a saját kárán. Mi biztos csak meg vagyunk keseredve, meg így tök random embereknek akarunk rosszat. :D
2024. jún. 10. 18:27
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

"Nagyon nocsabasz szerintem tobb noje is van egyszerre."

Miért érnéd be egy hímr.banccal?💀

A gyomrom felfordulna tőle.

2024. jún. 10. 18:29
 17/25 anonim ***** válasza:
40%

#16 Mert ő rosszfiú, az meg menci.

(Azt hiszem így beszélnek)

2024. jún. 10. 18:32
 18/25 Noren1989 ***** válasza:
68%

Ékezet sose volt, a pisztàszija meg elfogyott.

Nos, a rövid vàlaszom: igen,felpróbàlna.

2024. jún. 10. 18:32
 19/25 anonim ***** válasza:
86%
Ez a fiú téged be rakna a háremébe és úgy használna mint a kutat, csak a következő szexbabája lennél míg rád nem unna. Aztán eldobna mint a lyukas zoknit. Így állj hozzá. Intő jel, hogy tisztában van vele, hogy szűz vagy és még el is mondta. Úgy jön le, hogy azt is tudja, hogy nagyon könnyen ágyba vihet. De másra hidd el nem kellesz neki!
2024. jún. 10. 18:36
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

Én azt gondolom, hogy felkeltheted az érdeklődését, és lehetsz neki egy a sok közül.

Te viszont nagyon nagy valószínűséggel sérülni fogsz érzelmileg, lelkileg, ha erre haladnak majd a dolgok köztetek.

Nálad sokkal kevésbé naiv lányokat is be tudnak fűzni az ilyen típusú fiúk, és el tudják velük hitetni, hogy nem csak a szexre hajtanak.

De a te életed, te tudod. Mindenesetre ha lefekszel vele valaha, akkor ragaszkodj az óvszerhez, hogy lehetőleg ne szedj össze semmilyen szexuális úton terjedő fertőzést (sem).

2024. jún. 10. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!