Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nocsabasz fiunak felkeltheti a figyelmet egy nem
magamutogato szuz lany?
Figyelt kérdés
Nagyon nocsabasz szerintem tobb noje is van egyszerre. En nem szoktam ismerkedni foleg nem online, alig van kint kepem.
De valahogy osszekeveredtunk jot beszeltunk, ugy ereztem kivancsi lett ram. Szoba kerultek a nok es a kapcsolatok azt mondta sok novel volt dolga es megtudta hogy nem volt még kapcsolatom es szuz vagyok, aminek orulok.
De nem akarom bele elni magam, es nem tudom felkelthetem e a figyelmet. Talan jobb lenne ha nem is beszelnenk tobbet, lehet hogy nem lenne valo nekem ilyen fiu.
Nem tudom erdekes lehetek e neki, nem ilyen nokhoz van szokva mint en vagyok, hanem az ellenteteimhez.
Igen, felkeltetted, de nem mindegy a szandek. Valoszinuleg izgatja a gondolat, hogy neked o lehetne az elso, de szerintem csak a fantaziajat akarja kielegiteni. Romantikus, hosszutavu kapcsolatot ne vele kepzelj el
2024. jún. 10. 17:46
2/25 A kérdező kommentje:
Amugy azert mondtam el neki hogy szuz vagyok mert o is elmondta hogy sok novel volt dolga stb. Es annyi idosen mint en vagyok nagyon ritka a szuz lany, nem szorakozni akarok es jobb ha most eldonti kell e neki ez vagy nem. Nagyon tiszta lapokkal kezdtunk el beszelgetni ami nagyon tetszik de ennek ellenere is felek
2024. jún. 10. 17:47
3/25 A kérdező kommentje:
1. Nem tudom, nem akarom leminositeni ot azert mert nocsabasz, hiszen fiatal fiu. Mikor elje ki magat ha nem most? Ettol még nem biztos hogy csak a fantaziajat keltettem fel
2024. jún. 10. 17:51
4/25 anonim válasza:
Úgy bírom amikor a nők játszák a naívat. 😂😂😂😂
2024. jún. 10. 17:54
5/25 anonim válasza:
Ha több nője is van dgyszerre,akkor csak dugni kellesz neki.És mivel nincs tapasztalatod a kapcsolatok terén,ugy fog az orrodnál vezetni,ahogy akar.Ha te csak szexet akarsz,akkor jó lesz,de járni olyannal,aki mással is k.efél,ha nem nyitott a kapcsolat,akkor sérülni fogsz.
2024. jún. 10. 17:57
6/25 anonim válasza:
#1 vagyok. No vagyok, es egy hasznos tanacsot irtam neked, kerlek fogadd meg. Ismerkedtek, hidd el mindent meg fog tenni, hogy a legjobb arcat mutassa neked. Ennek nem lesz jo vege, aki tapasztaltabb a ferfiak teren,az tudja mire megy ki ez az egesz
2024. jún. 10. 17:57
7/25 anonim válasza:
Mindenki tudja mire megy ki az egész, a kérdező is. Csak naív, vagy tetszik neki hogy egy rosszfiúnak kell. Korodhoz képest nagyon éretlen vagy.
2024. jún. 10. 18:02
8/25 A kérdező kommentje:
De miert olyan egyertelmu szamodra hogy csak ki akar hasznalni?
Az miert lehetetlen hogy megszeressen? Tenyleg nincs tapasztalatom de ez olyan csunya igy. Erezheto az ha megjatsza magat, nem? Ugyis ereznem.
2024. jún. 10. 18:03
9/25 A kérdező kommentje:
7. Nem, en nem tudom. Az hogy szuz vagyok, nem ok arra hogy csak ki akarjon hasznalni. Nem vagyok naiv de ez amit ti irtok hogy szamotokra egyertelmu mit akar szerintem nem igy van
2024. jún. 10. 18:05
10/25 A kérdező kommentje:
Tisztazom vele a noi ugyeit, randizgatok vele aztan ha ugy erzem csak arra megy ki a jatek hogy megkapjon akkor lezarom vele
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!