Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem már azt, hogy magamutogatósak a képeim instán és gáz hogy magamról rakosgattam ki képeket?
Azért érezheted ezt, amit korábban is írtak. Rakj ki magadról évente 2 szelfit, hogy az ismerőseid lássák, hogy nézel ki. (Én legalábbis ténylegesen arra használom a közösségi médiát, hogy megnézzem, a régi ismerőseimmel mi a helyzet.) De amikor csak az arcod van rajta, semmi háttér, semmi esemény, azok unalmasak.
Én szívesen elnézegetem kinek milyen a karácsonyfája, a szülinapi tortája, esküvője, lánykérése, gyerekei stb. Viszont ha csak az arcáról tölt fel kétnaponta képeket, azt le is törlöm.
En is probálok inkább hirértèket adni az oldalamnak mintha szolna is valamirol, megosztok viccesebb vagy fontosabb posztokat vagy infokat, vagy 1-1 életeseményt, de en meg beleuntam abba hogy tulajdonkeppen folyamat Image-t kell alakotani meg nyomni a marketinget hogy a szinen maradjak.meg az a sok kenyszeres köszöntgetés. Nem is ertem miert nem lehet ezeket automatára állitani hogy ha vkinek van nevnapja szulnapja, automatice menjen a köszöntesem.
Én már beleuntam. Már csak arra használom hogy leegyeztessek vmit vkivel es ennyi. Kb tel/sms szint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!