Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek milyen öltözködé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen öltözködési stílus,színek jönnek be egy férfinál és ti hogyan szoktatok öltözködni hogyan néztek ki?

Figyelt kérdés
jún. 9. 19:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Fehér póló pl vagy ing(fehér v halványkék)és nagyon világoskék egyenesszárú nem passzos, hanem laza,esetleg szakadt farmer pl.
jún. 9. 19:35
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Ami a színeket illeti, szerintem öltözködjön mindenki a saját évszaktípusának megfelelő, egymással harmonizáló színekbe. Stílust tekintve meg ott van a testfelépítés alapján kidolgozott, David Kibbe nevével fémjelzett rendszer irányadónak.
jún. 9. 19:38
 3/16 anonim ***** válasza:
8%

1.vagyok

Mostanában belé vagyok szerelmes:

[link]

[link]

[link]

jún. 9. 19:41
 4/16 anonim ***** válasza:
8%

Kpop styl is jó

[link]

jún. 9. 19:49
 5/16 anonim ***** válasza:

Én bő laza csípőgatyókban járok. Nem találok a neten olyat..

Ez kb csak hozzávetőleges. Mert nem ilyen nyomin.

[link]

jún. 9. 19:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Én is azt tudom javasolni, hogy a Kibbe-testtípusod szerint próbálj öltözködni. Ismerek Gamine pasit, elég hülyén néz ki egy Natural vagy egy Dramatic típus cuccaiban, viszont ha a saját vonalait viseli, akkor király.

Ha nem tudod belőni, melyik típus lehetsz, akkor csak gondolj arra, hogy egy klasszikus, fehér vagy kék ing, egyszerű nadrággal és egy szép övvel, minden férfinak jól áll. Próbáld kerülni azokat a ruhákat, amiben úgy néznél ki, mint egy hülyegyerek.

jún. 9. 20:06
 7/16 anonim ***** válasza:
#4 ez kuka
jún. 9. 20:07
 8/16 A kérdező kommentje:

6.

"Kibbe-testtípusod szerint próbálj öltözködni."

Mi a f****szom??

jún. 9. 22:28
 9/16 anonim ***** válasza:
#8: rengeteg anyag van erről a neten, rá lehet guglizni.
jún. 9. 22:29
 10/16 A kérdező kommentje:
Megnéztem, nem nagyon lehet érteni hogy miről van szó de egy marhaság az egész
jún. 9. 23:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!