Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél miért kevésbé elfogadott ha 5-10 évvel fiatalabb a párjuk mint a férfiaknál?
Figyelt kérdés
Én 36 vagyok, a párom 28, és ha nem is minden alkalommal, de azért sokszor meglepődnek az emberek mikor elmondom ezt nekik. A 21. Században már ez is normális, de a fordítottja még mindíg természetesebbnek számít.jún. 5. 16:10
1/7 anonim válasza:
Mert kisfiút senki nem akar, feszes testű nőt meg igen.
3/7 anonim válasza:
4 ilyen pár van a környezetemben/családban, senkit nem érdekel.
4/7 anonim válasza:
Mert a pasik hamar tatásodnak és egy 35 + nőhöz nem is való egy 40 es impotens.
5/7 anonim válasza:
Sok nőt (akár 40-es, 50-est sem) nem érdekel, mert 16-20 éves fiúkkal járnak, mert azoknak jó a genetikájukk, jó fejformájuk van, helyesek, sokan edzenek, izmosak, nagy a farkuk.
6/7 anonim válasza:
A férjem 8 évvel fiatalabb nálam, és mikor ez kiderül valahol, mindig csodálkoznak, meg elsütnek valami ehhez kapcsolódó viccet. Munkahelyemen folyton megjegyzik pl új kollégának, hogy fiatal férjem van.
Az első pár alkalommal még nevettem én is velük, de már egy jó ideje inkább idegesít. Nekünk a férjemmel ez sosem téma, eszünkbe sem jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!