Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiaknál elfogadott, akkor a nőknél miért nem?
Múltkor beszélgettem néhány férfi ismerősömmel, akik nemrég léptek ki a kapcsolatukból, de már van valakijük. A volt párjuknak nincs.
A legtöbb ember szerint elfogadott, hogy a férfiak szakítás után keresnek mást, mert úgy könnyebb nekik túl tenniük magukat, mert hát ugye ők próbálják erősnek mutatni magukat a külvilág felé, nem mutatnak gyengeséget ( a nőkkel szemben).
De ha ugyanezt a nő csinálja, azt már nem fogadják el, ellenzik, mert hát "ilyen gyorsan keresett mást, úristen"
És ilyenkor előjön a nőkben az a kérdés, hogy "oké, szakítottunk, de ennyire nem voltam neki fontos, hogy aznonnal mást keresett ?"
Miért elfogadottabb a férfiaknál ez?
19 L
ez msot kb oylan kérdés mint az hogy miért aza menő férfiaknál aki sok nőt megdug, míg csajoknál meg fordítva hogy ribi aki sok pasibal összefekszik.
Aza kulcs a legjobb emelyik mindne lakatot nyit, de az a lakat sz*r amelyiket mindne kulcs kinyit....
Én még nem hallottam ilyen megkülönböztetést. Sokan rosszra gondolnak, ha valakit szakítás után nem sokkal már mással látnak, de nem csak akkor, ha nő az illető.
Amikor a volt barátommal szakítottunk, már régen megromlott a kapcsolatunk, sokáig próbáltuk megmenteni, de nem sikerült, igazából már jó ideje eltávolodtunk. Aztán szakítás után pár héttel egy régi ismerősöm randira hívott és én elfogadtam, hamarosan össze is jöttünk. A volt páromnak meg még utána sokáig nem volt senkije.
Nem hallottam semmi olyan véleményt, hogy ez esetleg fordítva elfogadott lenne, de ha hallottam volna sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!