Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Városi legenda, hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Városi legenda, hogy a nők a pénzes férfiakra mennek?

Figyelt kérdés

Persze biztosan van sok ilyen, de én nem vettem észre a környezetemben.

35 éves vagyok, van hitelmentes lakásom, autóm, garázsaim, 16 éve első biztos munkahelyem, és nem is tartanak rondának. Mégsem jön össze senki.

Nemrég szakítottam a barátnőmmel, ő másokkal is chatelt, nem gondolta komolyan velem, és kitettem.

Nektek mi a tapasztalatotok?

2024. máj. 31. 22:02
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%
#28 über gáz a stílusod. nem csoda, hogy egyedül vagy. nekem amúgy van barátnőm, szóval tök nem valami ilyen sértettségből írtam ezeket.
2024. jún. 2. 20:37
 32/43 anonim ***** válasza:

Ez honnan jött, hogy egyedül vagyok? :D

Legalább ne találj ki random dgokat, te szerencsétlen.

2024. jún. 2. 20:53
 33/43 anonim ***** válasza:
0%
#32 ebből az elkeseredett, savanyú, harcos keresű stílusból. de ha nem így van, akkor nem így van.
2024. jún. 2. 20:57
 34/43 anonim ***** válasza:

Keserű? :D Te vinnyogtál tele két oldalt azzal, hogy milyen rossz a világ és én érveltem amellett, hogy nem, nem az, aztán valahogy kikötöttünk ott, hogy én vagyok keserű. :D 200IQ

Kérlek mondj még ilyen okosságokat.

2024. jún. 2. 21:03
 35/43 anonim ***** válasza:
0%

kezdetektől hülyézed kb aki másképp lát dolgokat. szerinted ez egy oldott, jó kedélyű személyre vall?

szerintem ez, hogy a pénzt nézni cool szomorú. elképzelem, ahogy erre tanítod majd az esetleges lányodat. annyira fura, hogy ezt magyarázni kell, hogy ez nem stimmel. kb az egész kultúránk arról szól, hogy ezt ne. nem ismerek irodalmat, dalokat, mesét ami arról szólna, hogy figyeld mennyi pénze van és így válassz párt. és ez is, hogy neked a népmesékből csak annyi jön át, hogy dehát a pénz.

amúgy az se tűnt fel, hogy nem egy emberrel vitázol itt egésznap. gondolom jó vasárnapod volt. ülsz a pénzben és gykzol full time.

2024. jún. 2. 21:12
 36/43 anonim ***** válasza:

Ha neked ezektől a feltételezésktől picit is jobb lesz a nyomorult életed, akkor csak tessék. :D Pont leszarom, hogy mit gondol rólam egy gyakoris hisztigép, aki képtelen végigvinni az agyán egy komplexebb gondolatot.

De tényleg, ha ennyivel hozzájárulhatok a szerencsétlen sorsodhoz, akkor nyugodtan higgy rólam bármit. 😄

2024. jún. 2. 21:18
 37/43 anonim ***** válasza:
15%
egyenes kérdés: nem egész nap a gykt frissítgeted?
2024. jún. 2. 21:25
 38/43 anonim ***** válasza:
Te meg arra vered, hogy nullára vagy pontozva minden kérdés alatt? :D Csak kérdem, nem ítélkezem. :D
2024. jún. 2. 21:30
 39/43 anonim ***** válasza:
0%

ez hogy valaki lepontozza a másikat sacc az a szint, hogy hülyézni, aki mást lát. én pl nem pontozok senkit, mert semmi értelme.

és lehet magadból kiindulva meglep, de alig voltam fent az utóbbi fél évben szóval úgy tűnik külön embereket mosol egyben, és valahogy azt képzeled egy személlyel folytatsz itt a gykn egy végeérhetetlen harcot.

2024. jún. 2. 21:59
 40/43 anonim ***** válasza:
Harc? Én tök jól szórakozom rajtad. :))
2024. jún. 2. 22:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!