Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Városi legenda, hogy a nők a pénzes férfiakra mennek?
Persze biztosan van sok ilyen, de én nem vettem észre a környezetemben.
35 éves vagyok, van hitelmentes lakásom, autóm, garázsaim, 16 éve első biztos munkahelyem, és nem is tartanak rondának. Mégsem jön össze senki.
Nemrég szakítottam a barátnőmmel, ő másokkal is chatelt, nem gondolta komolyan velem, és kitettem.
Nektek mi a tapasztalatotok?
10
Igen, bizonyára amiatt a 0,000000001% neres malacpersely miatt alakult ki ez a sztereotípia. Gratulálok a logikádhoz.
10, valószínűleg ha hajléktalan lenne, akkor is beleszeretett volna Andrea. Vajna Timi is elsősorban a belső értékek, a sárm alapján választott.
Smuck Andort pl a hangja miatt szereti a kedvese:
De azért ereszkedjünk le az átlagos életbe is, Magyarországon abszolút az embert szeretnék megismerni a Nők, egyszerűen megélik a kristálytiszta, önzetlen érzelmeiket, szerelembe esnek, elcsábítják a számukra szimpatikus átlag férfiakat, szerelmes leveleket írnak, és romantikus regényeket olvasnak. Már pici koruk óta az az álmuk, hogy jó feleség, asszonyok legyenek, egy tisztalelkű munkás oldalán, mindegy mennyit keres, igaz szerelem legyen.
15
Oh, látom te is azok közé tartozol, akiknek nem megy az összetett gondolatok feldolgozása. :D
16: látom nem vágod, hogy, figyelem felkeltésként, beszélgetés indításként írtam.
A párkapcsolat a megfelelő külső által kiváltott VONZALOM alapú. Nem lakás alapú, nem kocsi, egzisztencia, fizetés, pénz alapú.
Ronda és buta haver mondta: "azt hittem ha lesz kocsim, lesz nőm.
Mikor faterja vett neki egy lakást, ezt mondta: "már nem a gyerek szobámba viszem a nőm"
azóta se néz rá 1 nő sem....
17
Igen, csakhogy a vonzalomnak nem kizárólag a test a forrása. A magabiztosság, sikeresség, a valamilyen téren mutatott kompetencia szintén hozzájárul ehhez. Legalábbis a nőknél, de én úgy látom, hogy a férfiaknál is.
Tudod, előfordul, hogy valaki nem kifejezetten egy bugyiszaggató Casanova, de intelligens, sármos, tele van önbizalommal, és így hódít. Igen, vonzó az, ha egy férfi intelligens, szorgalmas, szociális, elismert, életrevaló... Ezt egyszerűen tudomásul kell venni azoknak is, akik híjával vannak a felsorolt értékeknek.
Amellett pedig ha megbocsátasz, nem árt az agyunkat is használni a párkapcsolatok kialakításánál. Pl lehet, hogy a c típusú Juliskának nagyok a csöcsei és szabályos az arca, de attól, hogy feláll rá, még nem biztos, hogy érdemes családot alapítani vele. Ugyanígy fordítva.
Aki képtelen átgondolni, hogy a kiszemeltjének az életstílusa (és ebbe az anyagi helyzet is beletartozik) passzol-e az övéhez, csak annyit érez, hogy bizsereg a lába közt, az még baromira nem érett egy párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!