Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Városi legenda, hogy a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Városi legenda, hogy a nők a pénzes férfiakra mennek?

Figyelt kérdés

Persze biztosan van sok ilyen, de én nem vettem észre a környezetemben.

35 éves vagyok, van hitelmentes lakásom, autóm, garázsaim, 16 éve első biztos munkahelyem, és nem is tartanak rondának. Mégsem jön össze senki.

Nemrég szakítottam a barátnőmmel, ő másokkal is chatelt, nem gondolta komolyan velem, és kitettem.

Nektek mi a tapasztalatotok?

2024. máj. 31. 22:02
1 2 3 4 5
 1/43 Kedves Vezető ***** válasza:

Általánosságban elmondható, de vannak kivételek, ezért, azért.

Ha nemrég szakítottál viszonylag nemrég óta nem rég óta

"nem jön össze senki".

Telített a piac, nagy a választék férfiakból, összejön az előbb utóbb.

2024. máj. 31. 23:19
 2/43 anonim válasza:
77%

Nem úgy mondanám, hogy pénzes férfiakra. Hanem inkább úgy, hogy egy normális életszínvonalat fent tudjon tartani.

Aki gazdagabb családból jön az szinte egész biztos, hogy nem egy olyan férfit keres magának akinek havi 200.000 a nettó jövedelme. Egyszerűen azért mert teljesen máshogy szocializálódtak és így nem a legjobb párosítás.

Aki szegényebb családból jön az meg azért akar gazdag férfit, hogy megadja neki azt amire eddig nem volt lehetősége.

Persze mindkét esetnél vannak kivételek.

Nekem is gazdag a családom és igen, elvárás, hogy a párom is jól keressen. Nem azt mondom, hogy milliókat egy hónapban, de ne nekem kelljen eltartanom. Viszont én azért tanulok, hogy tudjam biztosítani magamnak akár egyedül is azt a színvonalat amit a szüleim megteremtettek nekem.

2024. máj. 31. 23:28
 3/43 anonim válasza:

35évesen már nehezebb hiába van mindened, mert már ilyenkor a korabeliek mind megállapodtak, gyerek stb...

Kalandok akadnak de abból is a fiatalabbak, legalábbis nálam pedig nekem is van pl saját lakás is.

Ha önzőség ha nem elvált gyerekes nővel meg nem kezdek...

2024. máj. 31. 23:38
 4/43 anonim ***** válasza:
Fejlett országokban ez abszolút nem jellemző a jelenben. Ez azokban a térségekben és korokban volt norma, ahol a nők kvázi egész életükben gyerekek maradtak, akiknek a megélhetése, fedele, élelme, ruházkodása attól függött, hogy mennyi pénze van a férfinak, aki mellett lehorgonyoznak. Tehát városi legendaként is érdemes rajta elgondolkodni, hogy MIKOR, illetve HOL alakult ki ez a legenda.
2024. máj. 31. 23:53
 5/43 anonim ***** válasza:
73%
nekem sok külföldi ismerősöm van Pesten és ott is azzal cikizik a magyar csajokat, hogy öt mondat alatt eljutnak oda, hogy mennyit keresel.
2024. jún. 1. 02:18
 6/43 anonim ***** válasza:
23%
35 évesen esett le a tantusz?! Gratulálok!
2024. jún. 1. 06:19
 7/43 anonim ***** válasza:
60%

1. Ez NEM városi, hanem INCEL legenda, a lúzerek így magyarázzák, miért nem veszi öket senki komolyan.

2. A nök NEM pénzes férfiakra vadásznak, hanem normálisakkal akarnak csak kapcsolatot - egy lúzert eltartani nem nagy buli.

3. Amelyik nö a pénzre kérdez, az azért, mert ö is lúzer.

2024. jún. 1. 08:12
 8/43 anonim ***** válasza:
30%

Az a baj, hogy akik ezeket a "legendákat" terjesztnei kezdik, azoknak nem sok érzékük van az összetett gondolatok befogadására.

A pénz nem csak PÉNZ. A pénz mögött a legtöbb esetben ott van a tanulás, munka, szorgalom, az életrevalóság vagy igen, akár egy stabil családi háttér. A sikertől magabiztosabb, elégedettebb az ember. A pénz biztonságot, élményeket is jelent.

Tehát amikor azt mondják, hogy a nők a pénzre mennek, voltaképpen ezt állítják: a nők számára vonzó, ha egy férfi intelligens, életrevaló, felelősségteljes, ad magára stb. Igen, ez roppant meglepő.

2024. jún. 1. 10:01
 9/43 anonim ***** válasza:

Mivel egyre tobb a olyan pasi aki kvazi el akarja tartatni magat. Igy petsze h fontos kerdes a penzugyi helyzet es kultura.

Special en is futottam bele nem egy sracba akinek abszolut nincs penzugyi kulturaja nincs jovokepe csak teng leng a vilagban es a noktol varja a megoldast. Ezt szokta meg gyerekeknt h anyu majd mindent megold.

2024. jún. 1. 11:01
 10/43 anonim ***** válasza:
51%
#8 igen látjuk, hogy mennyire fantasztikus tulajdonsàgokkal bírnak a magyar gazdagok. lölő intelligens felelősségteljes true kan.
2024. jún. 1. 11:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!