Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én tartom hülyének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom hülyének azokat a nőket akik azt hiszik hogy ha a pasijuk megcsalta de már megváltozott? ezek hülyék.

Figyelt kérdés
2024. máj. 29. 21:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Furák ezek a nők (is), inkább mondjuk diplomatikusabban ezt.
2024. máj. 29. 22:01
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Nem hülyék, hanem szerelmesek, vagy nem akarnak felrúgni egy házasságot, ahol már van két gyerek, akik lehet, ordítanának az apjuk után minden este, és ahol már van egy ház, ahova mindkét fél beletett egy csomó pénzt.
2024. máj. 29. 22:05
 3/15 Noren1989 ***** válasza:
23%

Én amondó vagyok, h az részletkérdés.

Nevezhetjük őket sok néven, miközben egyetlen dolog a lényeges: kerüljük el őket.

2024. máj. 29. 22:07
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerinted azok nem azok akik nem bocsátják meg? hát tedd ezt de aki meg teszi az nem szerelmes engem senki ne alázzon meg és ne epekedjen más után.
2024. máj. 29. 22:07
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Kiben csalódtál ekkorát, kérdező?
2024. máj. 29. 22:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Senkiben, kiírt valaki egy másik oldalon a megcsalásrol valamit és többen írták kommentbe hogy megbocsátottak a párjuknak
2024. máj. 29. 22:11
 7/15 Noren1989 ***** válasza:
85%
És màris letargiàba estél, egyelekkkkki.
2024. máj. 29. 22:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
#6 Ez teljes mértékben az ő dolguk. Rengeteg tényező fennálhat, amiért ezt tartották legjobb megoldásnak. Van, aki ilyenkor nyíltan visszacsalja a párját, és egy-egy az állás, onnantól senki nem róhat fel a másiknak semmit. A szerelem pedig tényleg elködősíti a fejet, azért hiszik azt, hogy nem fogják őket újra megcsalni, mert ezt AKARJÁK hinni. Ezt pedig sokaknak egyszerűbb elfogadni, mint szembenézni a valósággal. Vannak olyan kapcsolatok is, ahol kizárólag a pénz az úr. Tudják a felek egymásról, hogy megcsalás történik, de nem szerelmesek egymásba, a pénz meg jó dolog.
2024. máj. 29. 22:15
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

De most neked miért fáj ha vki megbocsát?

-oké hülyének tartod őket. Köszönjük az infót.

És? Most ettől boldogabb vagy? Vagy az fáj hogy az a szétcsalt nő boldog így is? Te meg csak puffogsz magadban?

Mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Ha vki naiv és boldog, az ő dolga. De te miért vagy ettől több?

2024. máj. 29. 22:23
 10/15 anonim ***** válasza:
82%

Anno megcsalt a pasim, megbeszéltük megváltoztunk, házasság gyerek stb 20+ éve boldogok vagyunk. Mi a gondod? Attól hogy hülyének tartasz semmit nem változott az elmúlt 20 évem. Csodálatos, boldog éveket éltünk meg.

Holnap kiderülne hogy ezenido alatt volt még x eset.. elhagynám? El. Bánnám? Egyáltalán nem. Tökéletes életem van, köszönöm ezt a 2 évtizedet.

Kezelhettem volna ezt az életet savanyuskodva, soha senkiben nem bízva is. Lett volna értelme? Szerintem annak hogy megbocsátottam és ilyen irányba ment az életem sokkal több értelme volt. Még akkor is ha szerinted hülye vagyok.

2024. máj. 29. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!