Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom hülyének azokat a nőket akik azt hiszik hogy ha a pasijuk megcsalta de már megváltozott? ezek hülyék.
Én amondó vagyok, h az részletkérdés.
Nevezhetjük őket sok néven, miközben egyetlen dolog a lényeges: kerüljük el őket.
De most neked miért fáj ha vki megbocsát?
-oké hülyének tartod őket. Köszönjük az infót.
És? Most ettől boldogabb vagy? Vagy az fáj hogy az a szétcsalt nő boldog így is? Te meg csak puffogsz magadban?
Mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné. Ha vki naiv és boldog, az ő dolga. De te miért vagy ettől több?
Anno megcsalt a pasim, megbeszéltük megváltoztunk, házasság gyerek stb 20+ éve boldogok vagyunk. Mi a gondod? Attól hogy hülyének tartasz semmit nem változott az elmúlt 20 évem. Csodálatos, boldog éveket éltünk meg.
Holnap kiderülne hogy ezenido alatt volt még x eset.. elhagynám? El. Bánnám? Egyáltalán nem. Tökéletes életem van, köszönöm ezt a 2 évtizedet.
Kezelhettem volna ezt az életet savanyuskodva, soha senkiben nem bízva is. Lett volna értelme? Szerintem annak hogy megbocsátottam és ilyen irányba ment az életem sokkal több értelme volt. Még akkor is ha szerinted hülye vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!