Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A gyógyszer megváltoztatta?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyógyszer megváltoztatta? Megcsalt vagy túlreagálom?

Figyelt kérdés
A feleségemmel boldog volt a házasságunk. Akartunk gyereket, de a feleségem képtelen volt teherbe esni. Végig jártuk az orvosokat, végül kiderült mi a baj. Nagyon nem akarok belemenni, az a lényeg, hogy a feleségemnek felajánlották a hormonterápiát, amit ő el is fogadott. A kezeléstől a feleségem egyre ingerlékenyebb lett, rengetegszer érezte rosszul magát, állandóan rossz kedve volt. Elmondtuk ezt az orvosnak, aki erre felírt neki még valamit, hogy szedje a másik gyógyszer mellett. Azt mondta, hogy ettől jobb lesz a közérzete. A feleségem azóta hogy elkezdte ezt a másik gyógyszert szedni, teljesen megváltozott. Kifordult önmagából. Észrevettem, hogy más férfiakat nézeget, kihívóan kezdett öltözködni, mondta is hogy úgy érzi magát, mint egy tinédzser. Először még örültem is neki, mert mindig nagyon jó kedve volt, de azóta nem lehet vele értelmesen beszélgetni, mert vagy nevetgél, vagy nem figyel arra, amit mondok. Érthetetlenül beszél, elfelejt dolgokat, olyan mintha állandóan részeg lenne. Mondtam neki, hogy abba kellene hagynia, mert rosszul hat rá, de ő azt mondta jól érzi magát. Két napja belenéztem a telefonjába, és láttam hogy egy férfi munkatársával üzengettek egymásnak. Flörtöltek, a fickó még egy képet is küldött magáról, amire a feleségem meg egy millió szívecskét küldött vissza. Megkérdeztem tőle, hogy mi ez, azt mondta, hogy semmi. Nem értem mi történt. A feleségem egy visszahúzódó, kedves nő volt, most meg az ellentétje lett. Azt hittem hogy sosem csalna meg, de már nem vagyok benne biztos. Szerintetek a gyógyszer változtatta így meg, vagy történt valami, amit nem vettem észre? Lehet túlreagálom a dolgot?
2023. szept. 5. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a gyógyszerek, vagy mivel nem tud teherbe esni, ezért váltott és keresi a boldogságot máshol.
2023. szept. 5. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a hormonoktol, igen. Mindenfélét tesznek az emberrel. Légy vele türelmes, és mondjátok el az orvosának is.
2023. szept. 5. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A hormonok nagyon be tudnak kavarni. Nem tudom megéri-e mindezen végigmenni, persze ti tudjátok
2023. szept. 5. 23:31
 4/8 anonim ***** válasza:
9%

Ha nem tud tdhetbersni toled,akkor te ndm vsgy megfelelo par neki.

A termeszet megmutstja,kik illenek ossze.

2023. szept. 6. 00:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gyógyszert kapott a hormon mellé? Lehet másik kéne, vagy más dózisban.

Beszéljetek orvossal, mert függővé válhat, szülés után meg jöhet a depresszió.

Nem biztos, hogy ilyen helyzetben akarnék közös gyereket. Ezt gondold àt alaposan.

2023. szept. 6. 00:21
 6/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem is tőled de valamelyik kollégájától teherbe fog esni nemsokára szerintem.
2023. szept. 6. 04:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a gyógyszerek olyan dolgokat is tudnak tenni, amire az ember még csak álmában sem gondolna. Lehet a gyógyszerek olyan hormonális és szexuális vágyat befolyásoló hatásokat okoztak, hogy a feleséged teljesen kifordult magából. Szerintem sürgősen abba kellene hagyni az összes gyógyszert. Ennyit egyszerűen nem ér az egész.

Sajnálom amúgy, hogy nem jön össze a gyerek.

2023. szept. 6. 07:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze hogy a gyógyszer okozza, és eddig nem csalt meg,de ahogy

kinéz,hamarosan az is megeshet.

Szerintem hagyjátok a gyereket,és éljetek egymásnak,ha nem jön

össze magától..

2023. szept. 8. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!