Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mitévő legyek?

Figyelt kérdés

2 hete ismerkedek egy nővel.

Képeket amiket láttam róla (előre is bocsánat a kifejezésért) mondom oké elmegy, annyira nem az esetem meg van rajta olyan ami nem tetszik de mondom egye fene egy esélyt mindenki megérdemel.

Beszédbe elegyedtünk aztán teltek a napok folyamatosan csak beszélgettünk-beszélgettünk de tényleg folyamatosan amikor csak tudtunk. Meglepően nem olyan mint akikkel eddig volt dolgom, sose fogyunk ki a témából mindig van miről beszélni, sokat kezdeményezi ő és dob fel témákat is. Nem az a p*csa aki teszi magát a 10-es iq-val és köpni nyelni nem tud a felületes dolgokon kívűl stb.. Nagyon szimpatikus lett.

Utóbbi időben telefonon is sokat beszéltünk DE volt egy video chat is pár napja… ahol konkrétan elbizonytalanodtam. A képein látottakkal megbarátkoztam, kompenzálta a személyisége de hiába pár hónapos képek, teljesen más volt… sokkal molettebb és jól beállított képek vannak kint neki mint amilyen valójában (de tényleg..). Sajnos így látva teljesen elbizonytalanodtam.. Nagyon nem az esetem külsőre de a személyisége gyönyörű. Ahogy láttam a reakcióit én rettenetesen bejövök neki. Nem nagyképűsködök de tisztában vagyok magammal, teszek azért ahogy kinézek, tudom hogy sokaknál lenne még esélyem akik (ismét bocsánat) de különb nők külsőre mint ő.

Szerintem egy kapcsolatban azért van szerepe a külsőségeknek is mert na.. had ne ragozzam tudja mindenki és ha az nincs nem működik jól egyik fél részéről sem.

Nem tudom mit csináljak most… olyan kellene is meg nem is, napok óta ezen kattogok. Megbántani nagyon nem szeretném, mert nem érdemel rosszat.

Értelmesen, nem offolgatva segítsetek légyszíves ha tudtok…

2024. máj. 29. 18:33
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon jó válaszokat kaptam.

Nem befolyásol a média (insta, tiktok stb..) nem is vonz az a fajta mű nő akin látszik, hogy feltöltött, plasztik meg ilyenek. A szülés utáni test pedig más dolog mint ez. Ez csak egy példa volt, hogy hasonló az alkata.

Ez a “megfog szépülni” dologban van egyébként valami, egy régebbi barátnőm átvette az életstílusom és igen, elkezdett dolgozni magán ő is. De nem mondtam neki és nem is erőltettem rá semmit. De az tény, hogy vannak olyanok akik a “másikért” képesek változni saját akaratukból.

Ebben a kompenzációs dologban is van valami… eddig ez meg se fordult a fejemben.

Egy talit mindenképp megbeszélek vele annyit megérdemel mindenki, hátha élőbben másabb egy kicsit.

Aztán ha valakit érdekel az utánna lévő döntésem szívesen leírom.

2024. máj. 30. 17:27
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Írd majd le, légy szíves. Előre is köszi.
2024. máj. 30. 19:40
 23/24 anonim ***** válasza:

Kicsit gondolkodj el azon, hogy téged ez mennyire zavar. Mert ha komoly lesz a dolog és idővel gyereketek lesz, lehet felszed még egy keveset vagy ha elotte eletmodvatlasba kezd veled, a terhességgel visszaszedheti. És erről végképp nem tehet.

Nekem vilageletemben a vékonyabb ferfiak jöttek be, majd elkezdtem ismerkedni a jelenlegi párommal. Sokáig mi is csak irogattunk, kevés képe volt a közösségi oldalakon, és volt hogy mesélte is hogy egy időben milyen kövér volt és hogy a nyáron is felszedett jo pár kilót. Még küldött egy elég régi képet is, ahol hát őszintén szólva tényleg jó nagy darab volt. Nem foglalkoztam vele, mert nem gorcsoltem rá egyáltalán a dolgokra, simán ismerkedtem. Mikor végül találkoztunk, nem mondom hogy kövér volt, de határozottan nem volt vekony. Azóta fogyott valamit, de még mindig megvan a jó kis pocakja amit nagyon nagyon szeretek. A személyisége hozta magával hogy most már ő az esetem.

Viszont mint írtam, én nem ódzkodtam a kilóitól, pedig nem voltak soha az eseteim a mackósabbak. Neked kell átgondolnod hogy mennyire mész a külsőre.

2024. máj. 31. 17:09
 24/24 A kérdező kommentje:

Kicsit megkésve de itt a beígért válaszom.

Még azon a héten megtörtént a találkozó. Élőben is olyan volt mint akkor a videochat-en, de személyisége is olyan volt mint amit eddig adott.

Nagyon de nagyon beletrafáltam valahogy a dologba.. csak egy példa volt tényleg ez a “mint aki szült” dolog.. DE tényleg szült fiatalon amit azóta nem adott le. Szóval ebbe valahogy hihetetlen módon beletrafáltam…

Volt köztünk ez az de megbeszéltük, hogy semmi komoly nem lesz, max egy extrás barátság (ő dobta fel ezt nem pedig én). Elvagyunk azóta is, ugyan úgy nap mint nap beszélgetünk. Úgy néz ki talán végre találtam egy normális intelligens barátot magamnak. A későbbiekben pedig majd kiderül tudjuk e a megbeszéltekhez tartani magunkat vagy nagy véletlen több lesz vagy pedig elválnak útjaink.

Nem bántam meg végül a találkát, nagyon jól elvoltunk és talán végre lesz egy személy akiben meg tudok bízni.

2024. jún. 21. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!