Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? Kezdem megszere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Kezdem megszeretni a főnököm

Figyelt kérdés

Elsőként, mindenkinek kellemes ünnepeket!

A helyzet a következő: Nem közömbös sajnos a főnököm számomra, nagyon nem🥵

1 éve dolgozom itt a cégnél, rajtam kívül 2 lány van az irodában, és ennyien vagyunk összesen.

2 országba van iroda, szóval a főnököm ingázik, nem sokat van bent, hetente-kéthetente.

A lényeg, hogy mióta iderkerültem nagyon jól kijövünk, egy a humorunk és nagyon jól eltudunk hülyéskedni.

Az elején nem foglalkoztam ezzel különösen, a többiekkel is normális, vicces, viszont az utóbbi időben úgy érzem meg ők is hogy velem jobban “elvan”.

Mióta idejöttem éreztem hogy jól működünk, amikor volt valami magán jellegű bajom, hajnalba felhívott beszélgetni, és vígasztalt, és ez fordítva is így volt, ha rossz történt az életében nagyjából mindenki tudta, de velem munka után is kibeszélte és jobban beavatott.

Az hozzátartozik, hogy a korkülönbség se sok köztünk, ő 33 éves én 24.☺️

Ha bent van, és hülyéskedünk ( többnyire telefonon vagy írásban szoktunk) akkor a többiek előtt történik.

Szoktunk így témázgatni, és sokszor elejt olyan mondatot hogy házinyúlra nem lövünk, viszont úgy érzem nem vagyok neki közömbös, zavarba is szoktam hozni, és ha ketten vagyunk vannak kicsit “perverzebb” poénjai is.

Az a baj hogy nekem nem a helyzet terszik hogy ő a főnököm, mert amúgy teljesen baráti a legkör bent, mintha nem is egy munkahely lenne, hanem maga ő tetszik:(

Egyre nehezebben tudom titkolni, meg takargatni ezt.

Van egy kisebb vállalat, akikkel dolgozunk, és jött oda egy lány akivel csak online érintkezünk, de a többiek nem szeretik, egy ügyfelünk,és mindig poénkodunk vele, én is egy ideig, hogy jaj bezzeg a xy 🤪🤣

Aztán egy idő után ő kezdett el csak engem húzni, például van közös csoportunk ezzel a céggel, és mikor ír bele munka miatt, ugye én látom

Majd privátba ír hogy muszáj voltam poénkodni xy-kával, tudod a munka miatt🤣😳

Meg véletlen a lány nevén szólít és “poénosan” kiakadok, aztán rákontráz de tetszik neki és így cicázunk.

Meg vannak beszólásai, amikor bejön egy helyes fíú hozzánk, hogy ő milyen kis izmos volt, tuti az esetem.. és nevet🥴

Szóval totál összevagyok zavarodva, hogy ha házinyúlra nem lő, akkor miért nem közömbösebb velem, egyre “ közvetlenebb”

Az hozzátartozik hogy féléve szingli.

Viszont múltkor bejött 5 percre, zavarba volt nagyon, elkérte a női mosdó kulcsot, nem értettem miért, nevettem de elmentem a mosdóba, és akkor láttam hogy a bejáratnál áll egy lány és bejött hozzám a mosdóba, én kijöttem.

Majd a kulcsot a főnököm hozta be, és a csajt kiküldte hogy véletlen se lássam/lássuk. Viszont azt tudta hogy együtt volt velem mosdóba a lány és csak mi használjuk.

Aztán ezekután, távolságtartóbb voltam, majd egy poénkodás kapcsán mondta hogy rátalálhatna a szerelem…😅

Hétfőtől szabadságon vagyok, és csak azért bemegyek hogy céges dolgok miatt mászkáljunk( nem szoktunk), de annyira félek hogy elszólom magam🥴

Múltkor is amikor hívott, terelte a témákat, mondom miért hívtál? Jaj nem tudja, csak akkor ilyen feledékeny ha beszél velem ez az én hatásom🤯

Mitévő legyek?

Nem szeretnék felmondani, tuti nem fogunk összefeküdni!

Akkor már rég megtette volna a kezdeményezést rá..

Meg imádom a többieket is meg a helyet, viszont nehéz ez nekem, szerintem miatta sincs barátom☺️

2021. dec. 25. 22:23
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Most tulajdon képen mi a gond, hogy meg akar fektetni vagy hogy nem?

Mert ez nem tiszta...

2021. dec. 25. 22:29
 2/27 A kérdező kommentje:
Én szeretném őt de nem egy kalandra, hanem komolyabb szinten. Nem is szexuálisan poénkodunk csak
2021. dec. 25. 22:32
 3/27 anonim ***** válasza:
53%

És van családja?

A másik lányra xy féltékeny vagy?

2021. dec. 25. 22:33
 4/27 A kérdező kommentje:

Elvált, kisgyereke van.

Nem, mert munka miatt beszélnek, ő kezdett el vele húzni és tetszik neki hogy poénosan kiakadok rá:D

Aki a mosdóba jött velem arra igen, bár szerintem nem szép, és utána ugye volt is beszólása hogy rátalálhatna a szerelem

2021. dec. 25. 22:35
 5/27 anonim ***** válasza:
Mért őrá vagy féltékeny?
2021. dec. 25. 22:37
 6/27 A kérdező kommentje:
Mert vele jött be csak megvárta kint
2021. dec. 25. 22:38
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan érzésem, hogy ez sem lesz happy end..

😂

2021. dec. 25. 22:39
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
És mit mondott ki a csaj?
2021. dec. 25. 22:40
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez tiszta dedó ahogy olvastam mint egy szerelmes tini nem egy felnőtt. Felesleges részletek. Valóazínűleg ő is kapcsolatot akarna de miután ott a gyerek neked kellene gyerekestől? Plusz egy munkahely gondolom azért sem kezdett még mert csak a főnököd ha ebből szakítás lesz hatással lesz a munkára is. Viszont tuti hogy dugni fogtok.
2021. dec. 25. 22:56
 10/27 A kérdező kommentje:

Ezek sose jöttek szóba, ha bele mennénk ilyen témába már rég tisztáznám:D

Ha megakarna dugni, leszarná hogy a főnököm és ezzel vissza élne :)

Viszont tisztel szerintem, vagy nem tudom miert mondja hogy házinyúlra nem lő, ugyanolyan velem mindig

2021. dec. 25. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!