Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdtem csúnyákat mondani a lánynak, ha kezdem megszeretni?
Figyelt kérdés
Nem értem magam, most meg teljesen elmartam magamtól.2020. aug. 12. 22:54
1/7 anonim válasza:
Nem mersz szeretni valakit. És ezért talán nem is tudatosan, de eléred valahogy, hogy magától elmenjen, mert ez is egyszerűbb, mint szeretni valakit. Én is tudom, hogy ez milyen. Gyengének, védtelennek, kiszolgáltatottnak érzed magad, ha szeretsz valakit és ez félelmetes. Túl félelmetes.
2/7 anonim válasza:
1#
Mintha valami brazil szappanoperabol ideztel volna :D :D
3/7 anonim válasza:
2.
Gúnyolódhatsz, de én ezt át tudom érezni. Bár még soha, sehol nem hallottam ezt, így érdekesnek tartom, ha valahol már volt. Legközelebb még a Dzien Swira ("A bolond egy napja") került a témához a főszereplő szerelmi életének bemutatásakor.
4/7 anonim válasza:
Mert talán nem vagy felkészülve egy kapcsolatra, vagy mert nem szeretnél neki megnyílni, így távolságtartó vagy. Vagy mert valójában szeretnél kapcsolatot, de félsz a felelősségtől.
Én totál más miatt vagyok hasonló:(.
5/7 anonim válasza:
Pedig szerintem igaza van az elsőnek, ez egyfajta védekezési mechanizmus. Mindenkit az az ember tud megbántani a legkönnyebben, akit a legjobban szeret.
6/7 anonim válasza:
Azért, hogy ő is megszeressen téged.
7/7 anonim válasza:
Nem szoktál gondolkodni, mielőtt beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!