Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mitévő legyek?

Figyelt kérdés

2 hete ismerkedek egy nővel.

Képeket amiket láttam róla (előre is bocsánat a kifejezésért) mondom oké elmegy, annyira nem az esetem meg van rajta olyan ami nem tetszik de mondom egye fene egy esélyt mindenki megérdemel.

Beszédbe elegyedtünk aztán teltek a napok folyamatosan csak beszélgettünk-beszélgettünk de tényleg folyamatosan amikor csak tudtunk. Meglepően nem olyan mint akikkel eddig volt dolgom, sose fogyunk ki a témából mindig van miről beszélni, sokat kezdeményezi ő és dob fel témákat is. Nem az a p*csa aki teszi magát a 10-es iq-val és köpni nyelni nem tud a felületes dolgokon kívűl stb.. Nagyon szimpatikus lett.

Utóbbi időben telefonon is sokat beszéltünk DE volt egy video chat is pár napja… ahol konkrétan elbizonytalanodtam. A képein látottakkal megbarátkoztam, kompenzálta a személyisége de hiába pár hónapos képek, teljesen más volt… sokkal molettebb és jól beállított képek vannak kint neki mint amilyen valójában (de tényleg..). Sajnos így látva teljesen elbizonytalanodtam.. Nagyon nem az esetem külsőre de a személyisége gyönyörű. Ahogy láttam a reakcióit én rettenetesen bejövök neki. Nem nagyképűsködök de tisztában vagyok magammal, teszek azért ahogy kinézek, tudom hogy sokaknál lenne még esélyem akik (ismét bocsánat) de különb nők külsőre mint ő.

Szerintem egy kapcsolatban azért van szerepe a külsőségeknek is mert na.. had ne ragozzam tudja mindenki és ha az nincs nem működik jól egyik fél részéről sem.

Nem tudom mit csináljak most… olyan kellene is meg nem is, napok óta ezen kattogok. Megbántani nagyon nem szeretném, mert nem érdemel rosszat.

Értelmesen, nem offolgatva segítsetek légyszíves ha tudtok…

2024. máj. 29. 18:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én elengedném a helyedben. Ha már most bizonytalan vagy, szerintem később sem lesz rózsaszín felhő. Ha meg az nincs az elején, akkor véleményem szerint nincs értelme.
2024. máj. 29. 18:36
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű. Hallgass a szívedre! Senki se tökéletes, és képeken mindenki jobban néz ki. Élő chat-en a kamerában meg rosszabbul, ha nincs operatőr. Szervez le egy személyes találkozót, az közelibb élmény lesz.

Ha jól érzed magad vele, akkor meg kaptad a válaszod.

2024. máj. 29. 18:37
 3/24 anonim ***** válasza:
50%
Lapozgass tovább a katalogusban.
2024. máj. 29. 18:38
 4/24 anonim ***** válasza:
65%
Mennyire molett? A feje hányas egy 10-es skálán?
2024. máj. 29. 18:39
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok.

Én (már a) feleségem se volt elsőre az esetem, de nézzük meg alapon. Majd tök jól mentek a történések, magabiztos volt. Nem kertelt, nem húzta az időt.

Viszonylag hamar össze is költöztünk, és ahogy írtam már a feleségem. :)

2024. máj. 29. 18:40
 6/24 A kérdező kommentje:

Találkozót szervezzük de a munka beosztás miatt nehezen jön össze vagy nekem kell hirtelen másik városba mennem.. a táv is nagyobb közöttünk ezért nem is egyszerű.

Kb olyan molett mint aki most szült és na.. kibuggyan itt ott a hurka… de nem is tesz érte mert ahogy látom ő így megfelel magának.

2024. máj. 29. 18:44
 7/24 anonim ***** válasza:
93%

"Megbántani nagyon nem szeretném, mert nem érdemel rosszat."

Akkor őszinte leszel vele.

2024. máj. 29. 18:53
 8/24 anonim ***** válasza:
92%

Már az elején húzod a szàdat.

Semmi jó nem fog kisülni belőle!...

2024. máj. 29. 18:54
 9/24 anonim ***** válasza:
66%
Aki dagadt a kapcsolat előrehaladtával csak mégkövérebb lesz.
2024. máj. 29. 19:13
 10/24 anonim ***** válasza:
80%

Kibuggyan itt-ott egy hurka. Tudod, mennyi nőre igaz ez? Rengetegre. Amúgy a nők eleve test-zsír arányban a nagyobb zsír%-ba tartoznak, mint mi férfiak.

Csak ugye a média (instagram, stb...), és az erőltetett vékony női kép ideál rányomja a bélyegét az emberre és a tudat alatti választásra. Vagy frusztrációt szül. (Nőben, mert nem úgy néz ki, vagy mint most benned, hogy nem ahhoz a halmazhoz tartozik.) Ezt engedd el, és ismerd meg magad és a saját igényeidet. (Van ismerősöm, aki később jött rá, hogy eredetileg meleg, jobban is érzi magát. Holott volt nem egy nővel.) Ne más által meghatározott "átlagos"-hoz mérd magad.

Mondok jobbat. Ha később gyereket vállalsz valakivel, és meghízik kicsit, akkor elhagyod? És a gyerek, milyen véleménye lesz, majd ha felnő?

2024. máj. 29. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!