Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárod, hogy a másik főzzön rád?
Nem, de a másik se várja el, hogy főzzek rá. Van, hogy én főzök, van, hogy a párom. Van, hogy együtt, és olyan is van, hogy mindketten mást főzünk saját magunknak.
2024. máj. 27. 20:15
Nem.
Persze kedves dolog, ha főz neked a másik, de én jelenleg ha lenne párom, akkor is kerülném az ilyen szituációkat. Nem eszek meg semmit sem, amit nem én készítek. Mivel muszáj tökéletesen tisztába lennem azzal, hogy grammra pontosan mennyi kalória, fehérje, szénhidrát stb van a kajámban.
2024. máj. 27. 20:17
Én már évek óta nem várok el a másiktól semmit. Könnyebb így az élet.
2024. máj. 27. 20:22
Inkább olyan volt "csak", aki pl reggel nem lép le, vagy egésznap is velem marad, és azt várja hogy én iranyitsam h vásárolni kéne, (nem fizet bele, fel se ajánlja), főzni kéne(eszébe nem jutna, én főzök), ha nem szólalok meg ezügyben akkor egésznap nem is eszünk, mert arra játszik hogy én akarok vásárolni főzni enni neki nem fontos, csak amolyan ingyenélő energiavámpír.
2024. máj. 27. 20:24
Nem várom el, tudok főzni, épp ma is főztem 4 adagnyi csirkét.
A problémát inkább ismételten fordítva látom: sok nő panaszkodik a párkapcsolati problémák kategóriában, hogy a párja nem segít a házimunkában. Kérdés: miért őt választotta akkor? Nem gondolta, hogy így lesz? Én pedig főzök, mosok, takarítok, mosogatok, mégsem kellek a nőknek. Tehát ennyit ér felnőttnek, öngondoskodónak lenni.
2024. máj. 27. 20:25
Ha enni akarok es csinálok vmit az olyan kellemetlen ha a másikat meg nem kínálom meg. Így nem egyszer volt már kimondatlanul elvárás hogy én nyujtsak.
2024. máj. 27. 20:26
Elvárom, hogy álljon neki főzni, ha éhes. Nálunk az főz, aki előbb megéhezik, de a másik gyakran odaáll segíteni. Olyan nincs, hogy valaki éhes aztán pislog bután a másikra, hogy csináljon már kaját.
2024. máj. 27. 20:27
Soha életemben senkire nem főztem a kiskorú gyerekeimen kívül. Kettő van, két házasságból, és azért főzök hogy mindannyian együnk, nem egy pasira amire a kérdés kimegy. Az első házasságomban 12 év együttlét után jött a baba (de házasok csak 6 éve voltunk), hát előtte kb a két kezemen meg tudom számolni hányszor főztem, csakis a gyerekem 4-5 hónapos korában kezdtem el. A volt férjem is főzött és a mostani is. Nem lennék soha konyhai rabszolga aki "valakire" főz.
2024. máj. 27. 20:59
"A problémát inkább ismételten fordítva látom: sok nő panaszkodik a párkapcsolati problémák kategóriában, hogy a párja nem segít a házimunkában. Kérdés: miért őt választotta akkor? Nem gondolta, hogy így lesz?"
Miből gondolta volna, ha még nem éltek együtt?
2024. máj. 27. 21:36
2-essel vagyok, bár én csak a kalóriát nézem.
2024. máj. 27. 21:46
Kapcsolódó kérdések: