Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik úgy jöttek össze, hogy az egyik fél dohányzott, a másik nem, azoknál ez idővel hogy alakult? - Nem zavarta, vagy voltak viták, leszokott, vagy a másik is rászokott?
Ahogy én látom, a legtöbb helyen ebből vannak viták, így kell valamiféle kompromisszumot kötni...
Illetve vannak fura végletek is: Volt ismerősöm, akinek jól esett, hogy a párja miatta leszokott... és olyan is, akinek jól esett, hogy a párja elkezdett cigizni...
Aki ilyen kapcsolatban volt, hogy alakult ez a dolog?
(20-30-as korosztályról van szó)
Én, nőként, sajnos dohányzom
A párom életében egy szál cigit nem szívott el.
Gyakori szellőztetés, illatosító stb., nem zavarja.
Sőt, sokszor ő tartja számon, mikor fogy el és hoz.
Férjem soha nem dohányzott, én éveken keresztül igen. Tűrte, nem cseszegetett vele. Persze a lakásban soha nem szívtam. Aztán terhesen abbahagytam teljesen. Most ha elmegyek valahova szórakozni, akkor cigizek, aztán rögtön zuhany és fogmosás. Hétköznapokban meg egyáltalán nem. Nem akarok büdös anyuka lenni.
Szerintem amúgy ezen hülyeség veszekedni. Ha valaki összejön egy dohányossal, az tudja mit vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!