Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig 2000 forintból milyen ajándékot tudnék venni a páromnak szülinapjára?
Figyelt kérdés
Soha nem vettem még neki semmi maradandót, mert kevés a pénzem, ellenben sok a kiadásom. 3 éve vagyunk együtt és nem jutottam előrébb e téren. Jelenleg ennyi az a pénz, ami nem hiányozna annyira. Csokit nem akarok neki venni, sem ilyen elcsépelt dolgokat, mint pl sorsjegy vagy nasi. Valami maradandót szeretnék neki venni, ami rám emlékezteti. Tudom jól, hogy miket szeret, de ahhoz kevés ez az “összeg.” Valami ötlet? Másik nővel való együttlétet már tavaly megpróbáltam összehozni, legalább az ingyen van, de nem érdekelt senkit a téma.2024. máj. 27. 15:28
11/14 anonim 

válasza:

Sorsjegy
Gyurcsány Ferenc "Útközben" című könyve csak 600 Ft, az is belefér
Random mekis menü
1 doboz kis Algopyrin
Sok doboz gyufa!
2 palack nagy Cherry Coke
0,3 gramm arany kb.
14/14 anonim 

válasza:

#8 Bocs, szerintem csak a kifogásokat keresed, de komolyan.
Én a helyedben főznék neki olyan extrább/ritkán készített ételt, amit bír még a kassza, ízlésesen tálalnám, szépen megterítenék és boldog születésnapot kívánnék neki.
Csinálhatnál hozzá valami szülinapos dekorációt is a lakásba, de tudom, arra sincs pénzed.Mert nincs otthon pár papírlap, nincs toll, nincs olló, nem vagy kreatív, leszarod a születésnapját.Értjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!