Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alig 2000 forintból milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alig 2000 forintból milyen ajándékot tudnék venni a páromnak szülinapjára?

Figyelt kérdés
Soha nem vettem még neki semmi maradandót, mert kevés a pénzem, ellenben sok a kiadásom. 3 éve vagyunk együtt és nem jutottam előrébb e téren. Jelenleg ennyi az a pénz, ami nem hiányozna annyira. Csokit nem akarok neki venni, sem ilyen elcsépelt dolgokat, mint pl sorsjegy vagy nasi. Valami maradandót szeretnék neki venni, ami rám emlékezteti. Tudom jól, hogy miket szeret, de ahhoz kevés ez az “összeg.” Valami ötlet? Másik nővel való együttlétet már tavaly megpróbáltam összehozni, legalább az ingyen van, de nem érdekelt senkit a téma.
2024. máj. 27. 15:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
26%
Valami szép hűtőmágnest, ha szereti az ilyesmit. Vagy egyedi bögrét (ha kijön ennyiből)
2024. máj. 27. 15:31
 2/14 A kérdező kommentje:
1# A bögre az jó ötlet. :)
2024. máj. 27. 15:32
 3/14 anonim ***** válasza:
23%

Ha nő vagy akkor köss magadra masni , azt nem felejteném el soha ;)

Es jobban orulnek neki, mint a kacatoknak meg az edessegnek .

2024. máj. 27. 15:39
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Kik-ben és Pepcoban vannak párszáz ft-ért is ajándéktárgyak, apróságok.
2024. máj. 27. 15:47
 5/14 anonim ***** válasza:
12%
3 liter benzint....
2024. máj. 27. 15:53
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha budapesti vagy, a XIII. kerületi Tátra utcában van egy ékszerbolt, ahol 2000 Ft-ért nagyon helyes kis ezüst fülbevalókat lehet venni.
2024. máj. 27. 16:10
 7/14 anonim ***** válasza:
71%

Te nem nő vagy, kérdező?

Mindegy.Sütéshez, főzéshez csak vannak otthon alap dolgok, nem?

Csinálj neki pár darab muffint és díszítsd ki.Pepcoban, száz forintos boltban vegyél számos gyertyát, azt szúrd bele.

2024. máj. 27. 16:23
 8/14 A kérdező kommentje:

7# Igen, én vagyok a nő. Sütni nem tudok, nincs is hozzá semmim. Főzni viszont mindennap szoktam, de nem hinném hogy olyan nagy ajándék lenne az, hiszen úgyis ennénk.

Közelben nincs normális hely, ahol tudnék valamit venni, rendelni pedig nem éri meg. Egyelőre hoppon maradtam, de majd kitalálok valamit.

2024. máj. 27. 17:23
 9/14 anonim ***** válasza:
18%

2000 Ft az mire elég?

Ennyire skót vagy?

3 év után már illő lenne min 2000 költeni de euróban.

2024. máj. 27. 17:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Szexshopba ugorj be! Vannak vicces társasok, dobókockák, ehető alsó, stb.

Esetleg pár szendvics, egy üveg bor, és vidd el piknikezni!

2024. máj. 27. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!