Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reális elvárás a páromtól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális elvárás a páromtól, hogy ne dohányozzon?

Figyelt kérdés
Együtt szoktunk le másfél éve, és ő most kezd visszaszokni. Szerintem büdös, igénytelen, drága és káros. Szerinte nincs jogom beleszólni.
máj. 27. 05:46
1 2
 11/15 anonim válasza:
29%
Ha függő, nem fog tudni változni
máj. 27. 09:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Elvárhatod, de a helyzet az, hogy felnőtt ember, tehát döntést ő fog hozni arról, hogy dohányzik vagy sem. Nem óvodás már, hogy megmond neki füstölhet vagy sem. Viszont neked is jogodban áll dönteni arról, hogy elviseled így vagy sem. Válassz!
máj. 27. 10:43
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Paraszt dolognak tartom, hogy együtt leteszik a cigit, aztán a másik akaratgyengeségből újra elkezdi, és pökhendi módon kikéri magának tudván, hogy a gyerek miatt a másik mozgástere teljesen leszűkül.

Én nem élnék együtt dohányos emberrel.

máj. 27. 11:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
No, igen, nincs mozgástér, mert hiába dobná fel a kérdező, hogy menjenek közös kasszára, aztán füstölje el a saját pénzét, mert most nem igazán vannak egálban, ráadásul, ami ezzel kiesik a közösből, azt a másiknak így is-úgy is pótolnia kell, hacsak nem krőzusok. És akkor ez még csak a dolgok anyagi oldala...hát nem egyszerű a helyzet, ha ez vigasztal, engem isnagyon elkeserítene, hogy ennyit jelent neki a család, eddig terjed a kitartása és az akarata...
máj. 27. 11:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Há abban a tudatban alapítottal veke családot, higy felfogja hogy a dohányzás káros,stb. Most kezd visszaszokni. Hol van amit a kozos eletetek előtt terveztetek? Lehet Te is máshogy állsz a jövőtökhöz ha tudod hogy ő nem lesz hajlandó letenni, illetve nem egy ekven vagytok. Ezt beszeld at vele. Én is dohányoztam baratnoimmel, stresszes vizsgaidoszakban, de már nem és azt sem fogadnám el ha a párom csinálná.
máj. 31. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!