Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális elvárás a páromtól, hogy ne dohányozzon?
Figyelt kérdés
Együtt szoktunk le másfél éve, és ő most kezd visszaszokni. Szerintem büdös, igénytelen, drága és káros. Szerinte nincs jogom beleszólni.máj. 27. 05:46
12/15 anonim válasza:
Elvárhatod, de a helyzet az, hogy felnőtt ember, tehát döntést ő fog hozni arról, hogy dohányzik vagy sem. Nem óvodás már, hogy megmond neki füstölhet vagy sem. Viszont neked is jogodban áll dönteni arról, hogy elviseled így vagy sem. Válassz!
13/15 anonim válasza:
Paraszt dolognak tartom, hogy együtt leteszik a cigit, aztán a másik akaratgyengeségből újra elkezdi, és pökhendi módon kikéri magának tudván, hogy a gyerek miatt a másik mozgástere teljesen leszűkül.
Én nem élnék együtt dohányos emberrel.
14/15 anonim válasza:
No, igen, nincs mozgástér, mert hiába dobná fel a kérdező, hogy menjenek közös kasszára, aztán füstölje el a saját pénzét, mert most nem igazán vannak egálban, ráadásul, ami ezzel kiesik a közösből, azt a másiknak így is-úgy is pótolnia kell, hacsak nem krőzusok. És akkor ez még csak a dolgok anyagi oldala...hát nem egyszerű a helyzet, ha ez vigasztal, engem isnagyon elkeserítene, hogy ennyit jelent neki a család, eddig terjed a kitartása és az akarata...
15/15 anonim válasza:
Há abban a tudatban alapítottal veke családot, higy felfogja hogy a dohányzás káros,stb. Most kezd visszaszokni. Hol van amit a kozos eletetek előtt terveztetek? Lehet Te is máshogy állsz a jövőtökhöz ha tudod hogy ő nem lesz hajlandó letenni, illetve nem egy ekven vagytok. Ezt beszeld at vele. Én is dohányoztam baratnoimmel, stresszes vizsgaidoszakban, de már nem és azt sem fogadnám el ha a párom csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!