Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, ami általában elvárás egy nőtől és egy férfitól?
Sok kommentben olvastam, hogy a férfitól elvárás a saját lakás, vagy legalább albérlet, de ne mamahotel legyen. Fordítva nem nagyon olvastam ilyesmit.
Milyen különbségek vannak a két nem elvárásaiban?
". Fordítva nem nagyon olvastam ilyesmit."
Persze, egy incel fórum már ez topik.
Nők is ugyanúgy élnek egyedül. S párok többsége közösen vesz lakást.
Ha egy idősebb pasi fiatal lányra nyomul, akkor még tartson előrébb, b+
Nyilván ez nem mindenki részéről elvárás... szóval tudom, mindig van olyan kivétel, hogy "de hát nekem meg a Józsi / Kati haveromnak neeeem"... de én ezeket látom nagyobb vonalakban.
Elvárás nők felé:
- kis számú korábbi szexuális partner
- megválogatott típusú korábbi szexuális partner (azért kevés nőtől látok olyat, hogy jaj, az kizáró ok, ha a pasi volt már más rasszú nővel, instacsajjal... míg fordítva megy a nyafogás, hogy "nekem olyan nő nem kell., aki volt már arabbal, feketével, agyatlan izomtibivel")
- szülés után is vékony, karcsú, feszes mell és testalkat (ha meg nem, akkor ne csodálkozzon, hogy apuka félrekúr vmi 20éves csajjal)
- férfi anyjára egy rossz szót se szóljon, akkor sem, ha ő az Antrikrisztus reinkarnációja (bunkó, fúrós, szemétkedős stb.)
- a gyerekkel, háztartással főleg a nő foglalkozzon, akkor is, ha mindketten dolgoznak...
- előbbivel kapcsolatosan: főzni tudás sokkal inkább elvárás nőktől "tudjon nokedlit szaggatni, höhö"
- empátia, csevegés (akkor, amikor a férfinak arra van szüksége), nevessen a férfi viccein, ápolja a férfit, értsen egyet mindenben a férfival és mindenben támogassa
Elvárás férfiakkal szemben:
- legyen határozott, magabiztos
- ne legyen érzelmes, csak nagyon súlyos esetben
- autó
- ambiciózusság munkában
- védje meg a párját minden esetben, mindentől
- nehezebb fizikai munkák megoldása a háztartásban, ezermesterség, cipekedés
Korombelitől azt várom el, amit én is nyújtani tudok. Ha idősebb a pasi, akkor meg azt várom el, ahol én tartani szeretnék az ő korában.
Értsd:
Nem várom el 20 évesen a 21 éves szintén egyetemista páromtól azt se, hogy legyen munkája, se azt, hogy lakjon külön.
Ha egy 26-33 éves pasi próbálkozna, akkor elvárom, hogy már legyen előrehaladott karrierje, lakjon külön, álljon készen a házasságra és gyerekre pár éven belül. Mert egy dolog, hogy nekem nincs jól fizető munkám 20 évesen, így ne várjam el tőle. Oké, de egy szuper diplomám lesz addigra, tapasztalatom, karrierem, nyelvtudásom stb. Szóval nem ugyanott akarok tartani 30 évesen, mint ahol 20 évesen tartottam. És nem szeretnék olyan emberrel ismerkedni, aki ilyen jelentősen (2-3 évnél többel) le van maradva hozzám képest.
Amúgy 22 vagyok, párom 23, albiban élünk kettesben. Egyetemre járunk, én mesterre, párom hamarosan diplomázik.
A mamahotellel a gyerekszerep, önállótlanság a gond. Ilyen elvárás van a nők felé is szerintem, csak nem ennyire nyílt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!