Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők felé is elvárás hogy "ISMERKEDJEN A SAJÁT KOROSZTÁLYÁVAL!" vagy nők esetében ez más?
# 1
ha a nagyasszony megmondta hogy lapozzunk akkor lapozzunk
Mi az hogy a nok is fele elvaras?
Miert lennenek masok a nok mint a ferfiak?
A ferfiak is a legjobbat akarjak 40-50 korul is huszoneves lanyokat hajtjak.
A nok meg.. 50 eves ffi vagyok, naponta 8-10 60 koruli no irogat.
"A nok meg.. 50 eves ffi vagyok, naponta 8-10 60 koruli no irogat."
EZzel összhangban nem a huszonévesek vannak, hanem az, hogy ha te 40 körüli nőkre irogatnál.
# 3
írogatnak???
ez új. én még nem hallottam olyat hogy a szerepek így megfordulnának és nőknek kéne futni férfiak után!
Ez hány éves korban kezdődik el?
# 7
3-as akkor hazudik?
#4 Valóban inkább férfiakra jellemző, de ez így hazugság, ráadásul kifejezetten kártékony hazugság. Kb. minden nyolcadik gyereket zaklató ember nő, és a valós számuk sokkal magasabb, a társadalmi sztereotípiák miatt sokkal több női elkövetőt nem is jelentenek be vagy nem vesznek komolyan egy nyomozásban, mint a férfi elkövetőket.
Az ilyen ostobaságokkal, mint hogy a "nők ilyet nem csinálnak" a lehető legrosszabb sztereotípiákat erősíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!