Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek miért alap elvárás, hogy a pasi nevetessen meg titeket?
Egyrészt nem mindenkinek alap.
De amúgy tény, hogy sokaknál az, és ennek kivételesen tényleg evolúciós okai vannak.
A humor ugyanis az intelligencia egyik jele. Az intelligencia pedig a túlélés egyik kulcsa, manapság sokkal inkább, mint a fizikai erő.
Azaz aki humoros, az nagoybb eséllyel életképesebb.
Persze ezt az a biológia állítja, amelyik nem számol a szerfüggőséggel, játékfüggőséggel, stb...:D
Èrtem.
Sok nő nem vicces, de elvàrja a pasitòl, hogy a pasi nevetesse meg.
Èn sokàig voltam bohòc a baràti tàrsasàgban ès a munkahelyen, de egy idő utàn ez kibaxottul fàrasztò.
Kb 2016 òta nem vagyok vicces ès màr nem akarom szòrakoztatni a màsikat mert a màsik sem szòrakoztat engem csak elvàrja..
Ezen kìvül èszre vettem, hogy amìg megnevettetek màsokat addig jò vagyok sokan körèm gyülnek, de amikor meg magànèleti bajom volt, na akkor hupp mindenki eltűnt körülöttem ès csak arròl èrdeklődtek, hogy na vicces vagy màr, jò kedved van màr?
Èn meghallgatram rengeteg kollèganő bajàt, felvidìtottam őket, viszont visszafelè ez nem működik.
A nők èrdekek ilyen szempontbòl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!