Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is nagyon bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is nagyon bejönnek a duci pasik?

Figyelt kérdés
Szöges ellentétként 56kg-val én lennék a nádszál a mackó mellett, nem tudom, nekem ez nagyon imponál. Mindig is biztonságban éreztem magam mellettük, remélem nem csak én látom így. 🥴

2024. máj. 27. 00:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

#21 Szerintem mindenkinek van valami gyengéje. Nekem a mindig nagyon komoly és távolságtartó férfiak. Valamiért nagyon izgató tud lenni. Talán a kihívás, vagy az érzés, hogy én viszem őket bűnbe, nem tudom...

Ami tanáccsal biztosan nem viszlek rossz útra, hogy szeresd önmagad, legyél mindig udvarias és diszkrét. Ezek a tulajdonságok minden nőnek imponálnak. Hidd el, hogy nincs olyan előnytelen külsejű férfi, aki vonzó személyiséggel ne tudna becsajozni.

2024. máj. 29. 18:12
 22/28 anonim ***** válasza:

"Szerintem mindenkinek van valami gyengéje. Nekem a mindig nagyon komoly és távolságtartó férfiak."

Én ilyen vagyok. Mondták már. Hogy titokzatos, komoly és távolságtartó vagyok. Meg olyan elérhetetlennek tűnő. Ez tényleg bejön valakinek? Azt hittem, ez inkább negatív tulajdonság. Igaz, ami igaz, hogy a kapcsolataim nagy része pont emiatt jött össze azt hiszem. Volt, aki meg is mondta, hogy az adott társaságban pont azért tűntem ki, mert nem harsogtam úgy, mint a többiek, és emiatt sokkal jobban észrevett, mint a sok harsány pasit. Ezzel tűntem ki a tömegből. Érdekes.

2024. máj. 29. 18:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Nekem igen, bár nem vagyok nádszál, inkább átlagos:)
2024. máj. 29. 20:59
 24/28 anonim ***** válasza:
21# köszönöm a választ, sajnos ilyenkor jut eszembe, hogy mekkora belső háború van a fejemben, folyamatosan másokhoz hasonlítgatás, meg folyamatos önutálat és folyamatos hang, hogy nem vagyok elég. És mindezek mellett egy maszkal próbálok egy elégedettséget megjátszani. De sajnos nőkön ez nem fog akármennyire is hatékony a férfiakkal történő kommunikációban.
2024. máj. 29. 21:07
 25/28 anonim ***** válasza:

Az én gyengém a csontkollekció, vidám, kocka pasasok ha lehet hosszú hajjal, ha szemüveges még cukibb tud lenni.🤤🥰

Csak sok a depressziós sajnos de párom szerencsére nagyon életvidám.☺️

2024. jún. 5. 11:45
 26/28 VALAKI mENŐ válasza:
62%
Szia én extrém túlsúlyos vagyok, 210 kiló 160 centi. Bőven átléptem a méretarányt, de szerintem így vagyok tökéletes. Írj ha kellek
2024. jún. 6. 09:01
 27/28 anonim ***** válasza:

Nekem akkor jönnek be ha egy nagyobb pocakhoz társul szélesebb erősebb váll, kar, ami nem csupán a zsírtól vastag. Láb ugyan ez, a vékonyka vádli meg amúgy sem vonz.

De amúgy a pocak kimondottan vonz, olyan jó kozzásimulni ☺️. De csak fent leírt feltételekkel.

2024. jún. 6. 11:25
 28/28 anonim ***** válasza:
Mi szàmìt mackósnak 165 cm 80 kg az ?
2024. jún. 14. 20:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!