Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinél elmúlik idővel ez a “varázs” ismerkedésnél?
Az első 3-4 kapcsolatomnál teljesen más volt ez az ismerkedős időszak, izgi, érdekes, várod, hogy mire mit ír vagy mond/reagál. Várod a találkát, hogy ugyan mi lesz, milyen lesz..
Most meg kb. unalmas, már megint kezdődnek újra ugyanazok a körök, semmi érdekes, izgalmas, nincs benne. A találkozók is olyanok, hogy oké ma tali lesz és ennyi.. meg se mozgat már, hogy mi lesz… Hiába új ember, hiába más mint az előzőek teljesen azt érzem, hogy ez sem lesz semmivel másabb mint a többi.
Pedig szoktam hagyni kapcsolatok között 0,5-1 év szüneteket. De már kb. unom mert mindig ugyan az az eleje meg a vége is. Semmi érdekeset nem találok már senkiben. Simán olvashatóak mint egy könyv, mindenki ugyanolyan már… semmi új semmi extra, mintha valami sorozatgyártásból jöttek volna.
Nem azt várom, hogy olyan legyen mint a legelsőnél volt de azért mozgasson már meg egy kicsit a dolog…
Más is így van ezzel vagy csak belőlem hiányzik már ez az egész?

ilyet csak akkor éreztem mikor a másik unalmas volt, és kb. a külsején kívül semmi érdekes nem volt benne számomra...szóval amikor nem a megfelelővel ismerkedtem meg.
Akivel jó volt együtt lenni annál nem volt teher vagy unalmas.

Jah, egyértelműen kiégtél.
Azt nem tudom, hogy ez átmeneti, vagy örökös dolog lesz, de kiégtél.
Én is ezt érzem, éreztem, semmi új, semmi extra, semmi érdekes, csak az ami az előzővel, az azt megelőzővel, és az azt az megelőzővel, és az azt az azt, az megelőzővel...😂

Több mint valószínű igazatok van.
Volt nemrég egy nagyobb szünetem aztán kicsit érdekesebb volt a következő, aztán ez is gyorsan elillant mert 3 agysejtnél nem volt több neki. Most fél év után jött egy (persze ismét nem én kerestem hanem ő talált meg) de ez is olyan mint a nyűg…

Ilyenkor kell elkezdeni ismerkedni velem.
Én titokzatos és kiismerhetetlen vagyok, rejtélyes és misztikus, karizmatikus és egyben elérhetetlen, ésszel, logikával, érzelemmel felfoghatatlan, én minőséget adok, nem holmi gls futár által hozott csomag, hanem egy kincs vagyok, fény, de egyben sötétség is, jó és egyben rossz is.
Neked én kellek, csak te nem kellesz nekem, szóval hagyj békén, nem kérek privátot. 31/f
Haaat ez kicsit mellé ment srác… Én nem tartozom a melegek közé bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!