Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek az a célja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek az a célja az ismerkedésben hogy megtalálja azt akivel leélheti az életét?

Figyelt kérdés
Vagy csak egy bizonyos kor felett?
2022. okt. 30. 22:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
változó, nekem régóta ez a célom, másnak meg nem ez, van aki sose szeretne hosszú távra kapcsolatot, van aki egy bizonyos kor felett szeretne, nem vagyunk egyformák
2022. okt. 30. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
a célja mindenkinek az , hogy egy szerető de számára valamelyest vonzó emberrel legyen együtt amíg működik a dolog.. nem egy konfliktust csináló házi sárkánnyal.
2022. okt. 30. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég ha 1-2 évre találok valaki úgyse élek már sokáig.
2022. okt. 30. 22:19
 4/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nekem inkàbb valamiféle önmegvalósítàs a célom.
2022. okt. 30. 22:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3 . Ilyent ne gondolj . Több van benned.
2022. okt. 30. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem igen, persze nem össze költözve!
2022. okt. 31. 06:58
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
Inkább csak, hogy megtalálja a magának megfelelő pénzeszsákot: a nők csakis így gondolkodnak.
2022. okt. 31. 07:11
 8/8 anonim ***** válasza:
52%
Nekem igen! Nyilván nem pocsékolom az.időmet pl csóró pasira...hiába nez ki jól mondjuk, mivel hosszutávon ugyse lehetne semmi
2022. okt. 31. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!