Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatal férfi miért jön össze egy sokgyerekes idősebb nővel?
Nem egy ilyen 25-30 éves fiút ismerek, akik összejönnek 40 körüli 2-3 gyerekes nőkkel.
Miért pénzelik más gyerekét, ahelyett, hogy a saját életüket alapoznák meg?
Ideje lenne efogadni, hogy egy no hiaba 40 eves, ha gyonyoru akkor bizony 40 evesen is gyonyoru es jobban fog kelleni a pasiknak, mint egy 20 eves csunya.
A celebeknel eleg korbenezned ott potyogtatnak 2-4 gyereket es sorba cserélik a csavot meg gazdagabbra vagy fiatalabbra. A ferfiaknak a szep no kell es tok mindegy hany eves, ha szep.
Ja, ez az átlag 40 éves elvált 3 gyerekes nő, aki gyönyörű.
Azért ne a celebekből induljunk ki, az átlag emberekről beszélek.
Egy 25 éves jó pasi, aki válogathat nemigen jön össze egy 40 éves nővel, hanem válogat a fiatal, független lányok között.
Én olyan stabil egzisztenciával rendelkező, többgyerekes nőt még nem láttam, akinek egy 25 éves fiúcska kellene, aki éppencsak kilépett a felnőtt életbe.
Ha igen, max szexre, de nem égeti magát egy olyannal, aki kis túlzással a gyereke lehetne.
" nem egy ilyen 25-30 éves fiút ismerek, akik összejönnek 40 körüli 2-3 gyerekes nőkkel"
" Egy 25 éves pasi, aki válogathat nemigen jön össze egy 40 éves nővel, hanem válogat"
Most akkor tulajdonképpen mire is szeretnél itt választ kapni???
"Egy 25 éves jó pasi, aki válogathat nemigen jön össze egy 40 éves nővel, hanem válogat a fiatal, független lányok között."
Ez pontosan így van! Attól lehet dugnia 40évessel, de több mint valószínű, hogy nem 40-essel fog összejönni.
Most olvastam h a 100 eves uknagypapa felesegul vette a 102 eves uknagymamat.
A szerelem nem korfuggo!
Akarmikor akarkikkel megtortenhet.
Lehet, mert ők is még gyerekek belül.
Van, aki alapból humanitáriánus beállítotságú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!