Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le lehet élni egyedül egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet élni egyedül egy életet vagy "kötelező" a házasság, gyerekvállalás?

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok. Egy férfi volt eddig az életemben. Régóta nem vágyok se randira, se kapcsolatra és a későbbiekben férjre és gyerekre sem.

Persze a környezetem állandóan mondja, kifutok az időből, miért nincs senkim.

Most van egy férfi, aki érdeklődik irántam, megmondta szeretne velem lenni. Komolyan gondolja. Én nem hülyítettem semmivel, tudja milyen zárkózott vagyok.

Úgy érzem továbbra sem szeretnék kapcsolatot. Annyira megszoktam a magányt és azt, hogy évek óta senkivel nem voltam sehol, hogy már egyáltalán nem is vágyok rá. Megvan a heti rutinom, elvagyok magamban.

Le lehet élni így egy életet? Örülnék olyan válaszolóknak, akik saját tapasztalatból írnak.

Nem kérek bántásokat vagy troll válaszokat, nem viccből írtam ki a kérdést.

máj. 21. 08:53
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
28%

Az az értelme, hogy úgyis elő fog bukkanni kérdező. Saját magadat álltathatod, hazudhatsz is magadnak, de az a probléma akkor is benned van. Irányít téged napról napra. Nekem teljesen 8 mit csinálsz magaddal, de a férfit ne hülyítsed. Az kevés, hogy te azt mondtad, hogy nem vagy kész kapcsolatra amikor ő meg lenne veled, mert reményt adsz neki, hogy meggondolod magad.

Ha tetszik feküdj le vele, de akkor mondd meg neki konkrétan, hogy csak szex.

máj. 21. 10:42
 22/58 A kérdező kommentje:

Én egy szóval nem hülyítettem. Nem tudom honnan veszed. Nem adtam neki reményt se. :D Elég érthetően megmondtam, nem akarok kapcsolatot, nem akarom feladni a hétvégéim, nem akarok randizni. Erre mondta, hogy ez változhat még bennem és megpróbálná velem szívesen.

Nem fogok lefeküdni vele, mert nem hiányzik a szex se. Plusz szerinted az nem lenne hitegetés, hogy összejárok vele szexelni miközben reménykedik hátha lehetne több köztünk? A leggörényebb dolog lenne... Én eddig se voltam ilyen, ezután se leszek.

máj. 21. 10:48
 23/58 anonim ***** válasza:
100%

Úgy éld az életed, ahogyan neked jó! Mások úgyis mindig bele fognak ugatni, mert addig sem a saját életükkel kell foglalkozniuk.

Ha lenne párkapcsolatod, akkor azzal csesztetnének, hogy mikor lesz házasság, ha összeházasodtok, akkor azzal, hogy mikor jön a gyerek, ha lesz gyerek, akkor azzal, hogy mikor jön a következő és így tovább. De kit érdekel? Mindenki éljen úgy, ahogy a szíve diktálja.

máj. 21. 10:50
 24/58 anonim ***** válasza:
82%

Nem görénység ha tud róla, hogy nem érdekel kapcsolatra egyáltalán. Az ő döntése lenne, hogy belemenne-e szexbe vagy se. Felnőtt ember.

De ha most ő udvarol neked, ezt nem tudom hogyan értelmezem - virágot visz, vár téged és hasonlók - akkor szabadulj meg tőle.

Vagy azt látja rajtad, hogy lenne esélye, vagy bebeszéli magának.

Barátok lehetnétek ha nem akarna többet.

De ha te annak ellenére hagyod, hogy udvaroljon hogy neked ő egyáltalán nem kell az nem fair.

Értetlenkedik. Miért nem világosítod fel határozottan, hogy bármit is csinál nincs esélye?

máj. 21. 10:56
 25/58 A kérdező kommentje:

#24: Leírtam többször a tényeket. Ha nem fogod fel, sajnálom.

Nem is ő a kérdésem fő témája, tehát nem tudom miért ezt nyomod nekem folyamatosan. Majd ha akarok írok ki kérdést a férfiről konkrétan.

#24: Való igaz! Néhány éve jártam nyelvtanfolyamra. Ott volt egy negyven feletti nő, aki szintén nem ment férjhez, nem szült. Mesélte folyton ez a téma a munkahelyén, és a háta mögött ősszesúgnak, hogy vajon szexre van-e valakije. Megáll az eszem! Mégis ki a fenének van ehhez köze?

Én sosem mászok bele senki életébe. Azt se értem miért izgat másokat, hogy egy nő miért éppen nincs férjnél.

máj. 21. 11:17
 26/58 A kérdező kommentje:

*összesúgnak

Bocs, telón elgépeltem.

máj. 21. 11:18
 27/58 anonim ***** válasza:
100%

"Néhány éve jártam nyelvtanfolyamra. Ott volt egy negyven feletti nő, aki szintén nem ment férjhez, nem szült. Mesélte folyton ez a téma a munkahelyén, és a háta mögött ősszesúgnak, hogy vajon szexre van-e valakije. Megáll az eszem! Mégis ki a fenének van ehhez köze?"

Mert mindig jobb a más bajával foglalkozni, mint a sajátoddal. Sok házas ember sem szexel vagy csak házon kívül és valójában csak alibiből él együtt valakivel, de arról természetesen mélyen hallgat.

máj. 21. 11:21
 28/58 anonim ***** válasza:
100%

"a háta mögött ősszesúgnak, hogy vajon szexre van-e valakije. Megáll az eszem! Mégis ki a fenének van ehhez köze?"

Mert a saját életük olyan nyamvadt, hogy inkább máséval foglalkoznak. Aki rendben van magával és az életével, az sosem más magánéletén csámcsog, főleg ilyen rosszindulatúan. Engem is sokat cseszegettek huszonéves korom vége felé és harmincas éveimben, hogy a gyerek az kell, mert anélkül nincs értelme az életnek és lám, nézzem meg ezt meg azt, hogy már házas, gyereke van. Csak azt felejtik el, hogy aki házas és gyereke van, nem feltétlenül boldog. Igazolja ezt az is, hogy akikkel akkor példálóztak nekem, már szinte mind elváltak és egyedülálló anyukák lettek vagy hétvégi apukák, legtöbbjük pedig nem tudta ezt intelligens ember módjára kezelni és persze a gyereken csattan minden.

Tényleg felesleges másokkal foglalkozni, nem ők élik a te életed, hanem saját magad! Mire mennél azzal, ha hoznád az elvárásokat, de a négy fal között boldogtalan lennél, mert más életét élnéd a sajátod helyett?

máj. 21. 11:22
 29/58 anonim ***** válasza:
47%
Nem muszaj megfelelned a tarsadalmi elvarasoknak, ugy elsz, ahogy szeretnel. De en azert nem hajtanam el a ferfit azert, mert nem szeretnel kilepni a komfort zonadbol. Az jo dolog, hogy oszinte voltal vele, de megprobalni megprobalhatod a randit, maximum nem lesz folytatasa. Nem tudhatod, nem e fog valtozast elinditani benned az uj elmenyek, ingerek. En megprobalnam, ne legyen kesobb egy mi lett volna, ha...
máj. 21. 11:49
 30/58 anonim ***** válasza:
74%

"Nincs kihez szólnom"

Mit akarsz mondani? Annyiszor olvasom ezt, mindig halál unalmas emberek akarnak szólogatni.

máj. 21. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!