Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők mekkora probléma ha férfiként nincs tetoválásom?
Figyelt kérdés
Nem is akarok, nem fog meg semmilyen minta, idegennek érezném magamon. A trendeket meg nem szeretem követni. Azt látom már sok embernek van valahol, nőknek is persze. Szóval olyan nők válasza érdekel akiknek van egy vagy több, az mennyire kizáró ok ha nekem nincs /de amúgy minden más stimmelne velem/?máj. 20. 15:40
12/17 anonim válasza:
Nem probléma.
Nekem egy barátomnak sem volt még tetoválása.
13/17 anonim válasza:
Nekem az lenne hátrány ha van...undorító számomra és sajnos egyre kevesebb a tetko nélküli férfi.
14/17 anonim válasza:
Egy órája kb. velem szemben ült a metrón egy teljesen kitetovált fiatal srác, max 25 éves lehetett, egy nőci volt a teljes karjára tetoválva ahogy egy lollipopot szopizik :D
15/17 Senior Séf válasza:
Nem adok 10 évet, és ismét a patyolatbőr lesz divat.
16/17 anonim válasza:
Nekem van pár, valószínűleg lesz is még, de abszolút nem szempont, hogy a másiknak van-e.
17/17 anonim válasza:
Különcnek hiszik magukat miközben egyenemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!