Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők mekkora probléma ha férfiként nincs tetoválásom?
Semennyire, nem is értem, hogy miért lenne probléma.
Nekem egy tetoválásom van, egy stilizált kiscsillag a vállamon, amit a húgaimmal együtt csináltattunk, szóval számomra elég kedves jelentése van, illetve a csillagászat amúgy is közel áll hozzám. A páromnak nincs tetoválása, bár gondolkozik egyen, ami számára szintén elég személyes lenne. Részemről lényegtelen, a koncepciója tetszik, de az ő testéről van szó, az ő döntése.
Sose hallottam még, hogy a tetoválás hiánya bárkinek is probléma lenne. Azt már viszont sokszor, hogy a sok vagy ízléstelen vagy béna tetkó kizáró ok és ezt meg is tudom érteni.
25/N
A páromnak nincs tetoválása, nekem is csak egy.
Én azért csináltattam, mert sokat jelent nekem, nem trendből.
Még van néhány dolog, amit magamra szeretnék varratni (szintén nem divatból), de az, hogy a páromnak nincs, egyáltalán nem zavar.
Nem hinném, hogy probléma lenne.
Csak ne rugózz így ezen a témán.
Nekem 4 db volt, mikor a férjemmel összejöttem, ennek lassan 9 éve. Neki egy sem.
(Azóta nekem 14 van, neki lett 2 db az elmúlt 1 évben.)
Nem baj.
Az nagyobb baj lenne, ha egy elcseszett, igénytelen minta lenne egy pasin. Vagy egy ezerszer látott valami.
Alapból a semmi nem tud elbszott lenni, ha van valami, az már félre tud menni.
Nem igazan szempont.
Ha van kulturalt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!