Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/nők mekkora probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők mekkora probléma ha férfiként nincs tetoválásom?

Figyelt kérdés
Nem is akarok, nem fog meg semmilyen minta, idegennek érezném magamon. A trendeket meg nem szeretem követni. Azt látom már sok embernek van valahol, nőknek is persze. Szóval olyan nők válasza érdekel akiknek van egy vagy több, az mennyire kizáró ok ha nekem nincs /de amúgy minden más stimmelne velem/?

máj. 20. 15:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az a probléma, hogy te ezen problémázol.
máj. 20. 15:41
 2/17 anonim ***** válasza:
97%

Semennyire, nem is értem, hogy miért lenne probléma.

Nekem egy tetoválásom van, egy stilizált kiscsillag a vállamon, amit a húgaimmal együtt csináltattunk, szóval számomra elég kedves jelentése van, illetve a csillagászat amúgy is közel áll hozzám. A páromnak nincs tetoválása, bár gondolkozik egyen, ami számára szintén elég személyes lenne. Részemről lényegtelen, a koncepciója tetszik, de az ő testéről van szó, az ő döntése.

Sose hallottam még, hogy a tetoválás hiánya bárkinek is probléma lenne. Azt már viszont sokszor, hogy a sok vagy ízléstelen vagy béna tetkó kizáró ok és ezt meg is tudom érteni.

25/N

máj. 20. 15:48
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Soha nem figyeltem, mint szempont, de ha valaki ezen kattogna, az nem az én emberem.
máj. 20. 15:56
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Nagy.
máj. 20. 15:56
 5/17 anonim ***** válasza:
74%

A páromnak nincs tetoválása, nekem is csak egy.

Én azért csináltattam, mert sokat jelent nekem, nem trendből.

Még van néhány dolog, amit magamra szeretnék varratni (szintén nem divatból), de az, hogy a páromnak nincs, egyáltalán nem zavar.

máj. 20. 16:13
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem hinném, hogy probléma lenne.

Csak ne rugózz így ezen a témán.

Nekem 4 db volt, mikor a férjemmel összejöttem, ennek lassan 9 éve. Neki egy sem.

(Azóta nekem 14 van, neki lett 2 db az elmúlt 1 évben.)

máj. 20. 16:15
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Eddig egy pasimnak sem volt tetoválása. Az ostoba gondolkodásmódod viszont instant off.
máj. 20. 16:25
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

Nem baj.

Az nagyobb baj lenne, ha egy elcseszett, igénytelen minta lenne egy pasin. Vagy egy ezerszer látott valami.

Alapból a semmi nem tud elbszott lenni, ha van valami, az már félre tud menni.

máj. 20. 16:28
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
A legutóbbi két kapcsolatomban mindkét páromnak volt több tetoválása is, nekem meg egy sincs.
máj. 20. 16:42
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem igazan szempont.

Ha van kulturalt legyen.

máj. 20. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!