Gennyesedik a tetoválásom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap készült el az első tetkóm, szépen hazajöttem majd egy idő után bekentem egy jó krémmel kicsit vastagabban. Bementem a városba fólia nélkül mivel beborult az idő így nem volt napsütés és a póló is takarta nagyjából. Este hazaértem újra bekentem krémmel vastagabban és azt vettem észre, hogy kissé ilyen fehéres maga a tetovlás, most lemostam antibakteriális törlőkendővel majd letöröltem óvatosan szárazz papírzsepivel és bekentem bepanthennel és szépen befóliáztam Úgy vettem észre, hogy egy egy kis foltokban valami jönn belőle és nem tudom eldönteni, hogy az genny lehet vagy a fekete tinta. Szerintetek mi lehet az?2017. júl. 25. 17:47
1/3 anonim válasza:
Mi az, hogy borús volt az idő ezért nem fóliáztad? Meg a póló is belelógott? Ügyes vagy...
2/3 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de a kérdésemre ez nem válasz! :)
Lehet butaságot csináltam de mondtam a tetoválomnak is és ő nem szólt erre semmi rosszat.
2017. júl. 25. 20:11
3/3 anonim válasza:
Remélem nem lett semmi baja a tetoválásodnak végül :) Fóliázni kell első 2-3 nap, ha olyan helyen dolgozol ahol könnyen szennyeződés érheti vagy belekaphatsz akkor akár 4-5 napig is. Első és második nap kritikus, ilyenkor vigyázni kell arra is hogy ne kend túl(nem szabad vastagon kenni mert kiázik!!) és a fóliát is rendszeresen cseréld, pláne így nyáron, melegben. Könnyen befülled és ez is gyulladáshoz, gennyesedéshez vezethet. Semmiféle törlőkendő nem kell. Antibakteriális szappan(brandolife dmben kapható) lemosáshoz, papírtörlő leitatáshoz és bepanthen kenőcs vékony bekenéshez. :)
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!