Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha megkérdez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha megkérdezzük akkor a nők 99%a azt hazudja hogy ő nem keres párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Közben fent van tinderen és vagy mindenféle társkereső oldalon.... De akkor miért kell azt hazudni hogy ő nem keres senkit?
2024. máj. 20. 12:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, szerinted a nők 99%-a fönt van Tinderen?
2024. máj. 20. 20:06
 32/38 anonim ***** válasza:
87%

Én azért mondom azt, mert a sok idióta utána rám akaszkodik, követ, követeli a számomat, mintha neki járna a nő - és sorolhatnám.

De ami ennél is szánalmasabb, vőlegényem van. Megmondom, én tuti hazudok, meg mutassak bizonyítékot.

Mi a fsz? És ezek komolyan gondolják.

2024. máj. 20. 20:10
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

Én sem keresek kapcsolatot de fent vagyok 3 oldalon.

Imádok pl moziba menni de nem szeretek egyedül.

Vacsizni is voltam már kétszer 😘

Szóval kötetlen dolgokra keresek partnert, nem akarok összeköltözni, meg ilyesmit.

Viszont szeretek bulizni, kirándulni, és akár wellnesezni is 😇

2024. máj. 20. 22:56
 34/38 anonim ***** válasza:
68%
#33: ez nem lett valami hihető, incelke. Legközelebb egy picit több energiát fektess a hitelességbe, és kevesebbet a sztereotípiagyártásba.
2024. máj. 20. 23:11
 35/38 anonim ***** válasza:
48%

Ezt nagyon kikérem magamnak, mert én mindenhova odaszólok ahol meglátok egy sz@revőt, vagy egy alacsony önértékelésű palit, aki a nőket okolja,vagy aki azt hiszi h lapátáll meg vadásszem nélkül nem lehet nője.

Nem!

Az első randi előtt eltanyálnak a sz@revôségük miatt mert egy kávé ára is lehúzás nekik!

2024. máj. 20. 23:31
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
#35: ettől se lettél hihetőbb, kár az erőlködésért.
2024. máj. 21. 11:51
 37/38 anonim ***** válasza:

Neked ezt mondja, mert veled nem akar.

A hazugság szó ilyen használata világosan rámutat, hogy mennyire korlátolt gondolkozású a használója. Ennek tükrében pedig teljesen érthető, hogy valaki nem akar veled kapcsolatot.

2024. máj. 21. 14:20
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem keresnek. Sràcok jönnek, aztàn amelyik megüti a mércét annak az ajànlatàt elfogadja. Nem kell keresni.
2024. máj. 21. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!