Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha megkérdezzük akkor a nők 99%a azt hazudja hogy ő nem keres párkapcsolatot?
Én azért mondom azt, mert a sok idióta utána rám akaszkodik, követ, követeli a számomat, mintha neki járna a nő - és sorolhatnám.
De ami ennél is szánalmasabb, vőlegényem van. Megmondom, én tuti hazudok, meg mutassak bizonyítékot.
Mi a fsz? És ezek komolyan gondolják.
Én sem keresek kapcsolatot de fent vagyok 3 oldalon.
Imádok pl moziba menni de nem szeretek egyedül.
Vacsizni is voltam már kétszer 😘
Szóval kötetlen dolgokra keresek partnert, nem akarok összeköltözni, meg ilyesmit.
Viszont szeretek bulizni, kirándulni, és akár wellnesezni is 😇
Ezt nagyon kikérem magamnak, mert én mindenhova odaszólok ahol meglátok egy sz@revőt, vagy egy alacsony önértékelésű palit, aki a nőket okolja,vagy aki azt hiszi h lapátáll meg vadásszem nélkül nem lehet nője.
Nem!
Az első randi előtt eltanyálnak a sz@revôségük miatt mert egy kávé ára is lehúzás nekik!
Neked ezt mondja, mert veled nem akar.
A hazugság szó ilyen használata világosan rámutat, hogy mennyire korlátolt gondolkozású a használója. Ennek tükrében pedig teljesen érthető, hogy valaki nem akar veled kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!