Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha megkérdez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha megkérdezzük akkor a nők 99%a azt hazudja hogy ő nem keres párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Közben fent van tinderen és vagy mindenféle társkereső oldalon.... De akkor miért kell azt hazudni hogy ő nem keres senkit?
2024. máj. 20. 12:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%
Beszéltél az összes nővel tinderen, vagy csak abból a 10 matchból vontál le statisztikát? :D
2024. máj. 20. 13:05
 12/38 A kérdező kommentje:

Talán valaki azt mondta hogy tartoznak nekem bármivel is? Ezt kérdeztem hogy miért hazudnak ennyire sokan magukról? Biztos van valamilyen pszichológiai háttere bár ha ennyit sem értesz biztos nem te fogod elmagyarázni

Nem én max párszáz nővel eddig ha beszéltem de természetesen nagyon sok ismerősöm is beszámolt a jelenségről

2024. máj. 20. 13:06
 13/38 anonim ***** válasza:
36%
Keresnek párkapcsolatot, csak nem veled, hanem álmaik pasijával. A többieket meg hülyítik, szórakoznak velük, ghostingolnak, boostoltatják velük a saját egójukat, azzal, hogy olvasgatják, hogy puncsolnak nekik.
2024. máj. 20. 13:08
 14/38 anonim ***** válasza:
81%
Csak veled nem keresnek párkapcsolatot, ennyi.
2024. máj. 20. 13:10
 15/38 anonim ***** válasza:
82%

"Talán valaki azt mondta hogy tartoznak nekem bármivel is?"

Igen, a kérdésedből ez jön le. Ez mindenkinek tiszta, aki nem autista. Itt követeled a magyarázatot bömbölve.

2024. máj. 20. 13:12
 16/38 anonim ***** válasza:
61%
Hülye kérdésre hülye választ lehet csak adni. Azért.
2024. máj. 20. 13:18
 17/38 anonim ***** válasza:
65%
Semmi közöd hozzá, mi vagy te, statisztikus? Magad dolgával foglalkozzál, ne a világot próbáld megfejteni, és boldogabb lesz az életed egyből, hidd el!
2024. máj. 20. 13:41
 18/38 A kérdező kommentje:

Szerintem meg mindenki azzal foglalkozik amivel akar

Érdekes pszichológiai kísérlet szerintem

2024. máj. 20. 14:11
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Csak így akarnak lerázni
2024. máj. 20. 14:20
 20/38 anonim ***** válasza:
89%

18

Micsoda? Hogy a nők lekoptatják a nekik nem tetsző férfiakat? Annyira azért nem érdekes...

2024. máj. 20. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.