Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felvállalni egy nagy korkülönbséggel a kapcsolatotokat?
Sziasztok!
27 éves vagyok.
Már 3 éve közelebbről ismerkedek egy 52 éves nővel, rendszeresek a talik, nincs konfliktus, dráma vita a kapcsolatunkban.
Sportos, csinos, egy 8-10 évet letagadhat. Egyedül él, független, nincsenek gyerekei.
Mindent megtudunk beszélni, a szexuális életünk kifogástalan.
Szívesen mennénk, utaznánk, kirándulnánk, viszont eléggé tekintetekkel találkoztunk jó párszor és kicsit kellemetlen.
A hölgy félig arab, ez látszik is rajta, én pedig egy informatikus szobavámpír.
A nagy korkülönbség miatt nem tudjuk nyilvánosan felvállalni a kapcsolatot, egyik fél családi körében sem, sem társadalmilag.
Így azt sem tudjuk felvállalni ha kérdezik egy szobafoglalás alkalmával, hogy anya-fia.
Eddig kifejezetten olyan elhagyatottabb helyekre mentünk kirándulni, ahol alig találkozunk másokkal.
Közös szabályunk, hogy ha én találok mást, akkor nem lesz abból probléma, de 10 évig sikertelenül ismerkedtem a korosztályom körében és bár nem hagytam abba, de a fiatalabb korosztály szemében nem vagyok szalonképes.
Haverokkal is kimozdulok különféle helyekre, rendezvényekre. Amíg nekik sikerül estére vagy hosszabtávra fiatalt csajt szerezniük, nekem soha nem jött össze a haverok kerítése ellenére sem.
Sportolok, túrázom kirándulok, kinézetemmel genetikán kívül nincs probléma.
Mit tanácsolnátok ebben a helyzetben?
Hogyan lehetne ezt a kapcsolatot kissé szabadabbá tenni, a társadalmi elítélés ellenére?
Volt-e már valaki hasonló helyzetben?
Velem van a baj, hogy bárhová megyek kirándulni egyáltalán nem figyelem ki milyen korú emberrel van ott?
Szerintem ezt ti beszélitek bele..
Megfogjátok egymás kezét és sétálgattok a városközpontban.
Minden csoda csak 3 napig tart.
Nálunk annyi volt, hogy anyámat előbb ismerte mint engem. Sőt anya sokáig össze akart jönni vele. Aztán évekkel később mikor kiderült, hogy együtt vagyunk, elsőre anya is hepciáskodott, de ő is tudta pontosan jól, hogy ez a férfi a lehető legjobb választás minden szintrn, mert ő egy igazi... Akkor is ha 20 évvel
idősebb,mint én.
Úgyhogy elfogadta,hogy ez van és jóban vannak. A pasim családja meg intelligensen kezeli és tudják, hogy nekik nincsen beleszólásuk ilyesmibe, ezért kedvesek velem, szeretnek engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!