Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet felvállalni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet felvállalni egy nagy korkülönbséggel a kapcsolatotokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

27 éves vagyok.

Már 3 éve közelebbről ismerkedek egy 52 éves nővel, rendszeresek a talik, nincs konfliktus, dráma vita a kapcsolatunkban.

Sportos, csinos, egy 8-10 évet letagadhat. Egyedül él, független, nincsenek gyerekei.

Mindent megtudunk beszélni, a szexuális életünk kifogástalan.

Szívesen mennénk, utaznánk, kirándulnánk, viszont eléggé tekintetekkel találkoztunk jó párszor és kicsit kellemetlen.

A hölgy félig arab, ez látszik is rajta, én pedig egy informatikus szobavámpír.

A nagy korkülönbség miatt nem tudjuk nyilvánosan felvállalni a kapcsolatot, egyik fél családi körében sem, sem társadalmilag.

Így azt sem tudjuk felvállalni ha kérdezik egy szobafoglalás alkalmával, hogy anya-fia.

Eddig kifejezetten olyan elhagyatottabb helyekre mentünk kirándulni, ahol alig találkozunk másokkal.

Közös szabályunk, hogy ha én találok mást, akkor nem lesz abból probléma, de 10 évig sikertelenül ismerkedtem a korosztályom körében és bár nem hagytam abba, de a fiatalabb korosztály szemében nem vagyok szalonképes.

Haverokkal is kimozdulok különféle helyekre, rendezvényekre. Amíg nekik sikerül estére vagy hosszabtávra fiatalt csajt szerezniük, nekem soha nem jött össze a haverok kerítése ellenére sem.

Sportolok, túrázom kirándulok, kinézetemmel genetikán kívül nincs probléma.

Mit tanácsolnátok ebben a helyzetben?

Hogyan lehetne ezt a kapcsolatot kissé szabadabbá tenni, a társadalmi elítélés ellenére?

Volt-e már valaki hasonló helyzetben?

2024. máj. 17. 11:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Velem van a baj, hogy bárhová megyek kirándulni egyáltalán nem figyelem ki milyen korú emberrel van ott?

Szerintem ezt ti beszélitek bele..

2024. máj. 17. 15:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van ha néznek? A leírásod alapján csinos a nő, inkább büszke lehetnél rá.
2024. máj. 17. 16:01
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

Megfogjátok egymás kezét és sétálgattok a városközpontban.

Minden csoda csak 3 napig tart.

2024. máj. 17. 19:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, őszintén. Ha lenne fiatalabb elhagynád a barátnődet?
2024. máj. 17. 22:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen kapcsolatom. Amikor 28é voltam összejöttem Klau Schiffer tipusú 49é szépséggel. Jöttünk, mentünk mindenhova, éltük a boldog életünket 7 évig. Tojtunk rá, mit szól a környezet. A mi boldogságunk volt és kész.
2024. máj. 18. 08:44
 16/19 anonim ***** válasza:
15, mi történt hét év után? Miért lett vége?
2024. máj. 18. 10:21
 17/19 anonim ***** válasza:
63%
Konkrét ok nem volt, valahogy kihült, ellaposodott, nem elemeztük ki, miért. Aztán még közös vágyból 1 évig kb hetente-kéthetente feljártam hozzá, leápoltuk egymást, pár óra alatt, így is jó volt.
2024. máj. 18. 17:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Nálunk annyi volt, hogy anyámat előbb ismerte mint engem. Sőt anya sokáig össze akart jönni vele. Aztán évekkel később mikor kiderült, hogy együtt vagyunk, elsőre anya is hepciáskodott, de ő is tudta pontosan jól, hogy ez a férfi a lehető legjobb választás minden szintrn, mert ő egy igazi... Akkor is ha 20 évvel

idősebb,mint én.

Úgyhogy elfogadta,hogy ez van és jóban vannak. A pasim családja meg intelligensen kezeli és tudják, hogy nekik nincsen beleszólásuk ilyesmibe, ezért kedvesek velem, szeretnek engem.

2024. máj. 19. 10:19
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
0%
52 éves. Akárhonnan nézed, hetek kérdése és beköszönt a menopauza.
2024. máj. 19. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!