Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok nagy korkülönbséggel! A ti kapcsolatotok milyen?
Figyelt kérdés
A párom és köztem 11 év van. Ő 30 éves, én 19 és 3 éve vagyunk együtt. Szerintem a mi kapcsolatunk jó. Sose veszekedtünk még, maximum néhány kisebb vita volt de nem komoly. Nem vesszük észre, hogy ennyi év van köztünk. Ő nem apáskodik felettem, sose érezteti velem, hogy ő idősebb. Egy fontos dolog van amiben mégiscsak érezzük az éveket és ez a gyerekvállalás. Ő már nagyon szeretné és tulajdonképpen én is csak hát még nekem itt az iskola.
Amikor a kapcsolatunk elején voltunk többször megszóltak miatta, de már nem és amúgy sem érdekelt.
Közöttetek hány év van és hogyan jellemeznéd a kapcsolatotokat? Mások szóltak valamit?
2016. júl. 6. 15:14
1/6 anonim válasza:
Köztünk 8 év van. Én 21 ő 29 és mi is 3 éve vagyunk együtt. Engem is megszóltak eleinte hogy öreg hozzám meg ilyenek de azóta elfogadták. Nálunk sem látszik meg az hogy ő mindjárt 30 de mi még nem tervezünk gyereket. Vitázni szoktunk többnyire a féltékenységem miatt.
2016. júl. 6. 15:25
2/6 anonim válasza:
Tolem nem is vartak mast, kozom nincs ezekhez a mai huszoneves "fiucskakhoz" (nehany esetben meg a fiucska is idezojeles, sajnos :"D). 21/N es 31/F. Mi jol megvagyunk, meg is voltunk. En ket ev mulva diplomazom, utana pedig nyitott vagyok mindenre, sosem a harmincas eveimben kepzeltem el a gyerekvallalast, hanem igy 23-24 eves kor korul.
2016. júl. 6. 15:27
3/6 anonim válasza:
Szinte pontosan 10 év van közöttünk. Több,mint 3 éve együtt. Az első években nagyon érződött a korkülönbség. Nagyon kis butus voltam még. Azóta nagyon összecsiszolódtunk szerencsére.
Még egyikünk sem vágyik gyerekre de az elképzeléseink illeszkednek a mikorról.
Nem érdekelt sose mások véleménye.
26N / 36F
2016. júl. 6. 15:47
4/6 anonim válasza:
Az exemmel is és a jelenlegi párommal is 7 év van közöttünk, de az ő javukra (én vagyok a férfi). Az exemmel 15 évig tartott és három gyerek lett belőle. A mostani 3 éve tart és szerelmesek vagyunk három év után is egymásba. Soha nem érdekelt senki véleménye, az én életem, én döntöm el hogy élem :-P
2016. júl. 6. 15:49
5/6 anonim válasza:
Rendben megvagyunk 2,5 éve együtt.
Most jön a második baba. A környezetemben is a legtöbb ember kb ezt tartja normálisnak. Normálisabbnak, mintha mondjuk két pontosan egykorú ember van együtt egymással.
34/F, 25/N
2016. júl. 6. 17:08
6/6 anonim válasza:
7 év van köztünk, én 23 ő 30. Két éve vagyunk együtt, jövőre lesz az esküvő. Sosem volt még ennyire kiegyensúlyozott, boldog és harmonikus kapcsolatom. A jövőbeni tervek, elképzelések, világról alkotott nézet, bármivel kapcsolatos vélemény eléggé hasonlít. Veszekedni nem igazán szoktunk, max olyan szintű dolgokon, hogy egyikünknek tetszett egy film, ami a másiknak nem, és az sem tart tovább fél óránál. Szerintem egy kapcsolatban alapvetően nem a kor, inkább az érettség, az élethelyzet és a tapasztalatok- ennélfogva a világnézet- különbségeiből adódik a konfliktus, mint pl nálatok is, te még fiatal vagy babát vállalni, a párod meg már benne van a korban. Most vagy egyikőtök, vagy másikótok fog engedni és szenvedni, de pont ez az a dolog, ami miatt problémáitok vannak. Ha pl nem főiskolára/egyetemre mennél, hanem érettségi után egyből dolgoznál, akkor az a 11 év nem jelentene semmit, nem lenne még annyi gondotok sem, mint most.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!