Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Egy nagyon okos pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Egy nagyon okos pasi mennyire tud vonzó lenni nektek, ha vannak negatív tulajdonságai?

Figyelt kérdés

Egy leírás, Albert Einstein-ről:

"Az érzelmeket alig ismerte fel, mindig is brutálisan őszinte volt mindenkivel. Nem tudta, mikor nem illik egy viccet elsütnie, s mikor kellene mások érzéseire tekintettel lennie. A nők mégis szerették, bár azt készséggel elismerték, hogy Einstein egy felnőtt testbe zárt gyermek."

Forrás: [link]

máj. 15. 16:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"És mire számíthat egy olyan nő, aki úgy dönt, hogy megpróbál egy ilyen emberrel egy párkapcsolatot úgy, hogy megpróbálja empatikusabbá tenni a pasit?"

Semmi jóra. Nulla eredmyényre. Falra hányt borsó-szindróma. Aki ilyen, annak még ahhoz is hiányoznak a megfelelő áramkörök az agyából, hogy felfogja, miért van vele baja a másik embernek. Soha, de soha nem fogja megérteni, és változni, egy fikarcnyit sem.

máj. 15. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Einstein autista volt. Kétség kívül zseni, de az érzelmi intelligenciája konvergált a nullával (ahogy sok autistának).

Nekem van nagyon kedves ismerősöm, aki szintén autista (én csak élő lexikonnak hívom), a lexikális tudása és a logikája verhetetlen, de az érzelmekkel és az emberi kapcsolatokkal nagyon nehezen bírkózik meg.

Nekem ez kevés lenne egy párkapcsolathoz, sőt...Nem tudnék egy ilyen emberrel együtt lenni (pedig nagyon szeretem ezt a baráromat, olyannak amilyen).

máj. 15. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire durva a szociális alulfejlettsége. Ha nem képes empátiára, és ezt már belátom magamnak, az nem fog menni. Ha így lenne, akkor hűséges se lenne, nem érdekelné, hogy megbánt, fel sem tudja fogni, mi a baja a másiknak...
máj. 15. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!