Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Egy nagyon okos pasi mennyire tud vonzó lenni nektek, ha vannak negatív tulajdonságai?
Egy leírás, Albert Einstein-ről:
"Az érzelmeket alig ismerte fel, mindig is brutálisan őszinte volt mindenkivel. Nem tudta, mikor nem illik egy viccet elsütnie, s mikor kellene mások érzéseire tekintettel lennie. A nők mégis szerették, bár azt készséggel elismerték, hogy Einstein egy felnőtt testbe zárt gyermek."
Forrás: [link]
"És mire számíthat egy olyan nő, aki úgy dönt, hogy megpróbál egy ilyen emberrel egy párkapcsolatot úgy, hogy megpróbálja empatikusabbá tenni a pasit?"
Semmi jóra. Nulla eredmyényre. Falra hányt borsó-szindróma. Aki ilyen, annak még ahhoz is hiányoznak a megfelelő áramkörök az agyából, hogy felfogja, miért van vele baja a másik embernek. Soha, de soha nem fogja megérteni, és változni, egy fikarcnyit sem.
Einstein autista volt. Kétség kívül zseni, de az érzelmi intelligenciája konvergált a nullával (ahogy sok autistának).
Nekem van nagyon kedves ismerősöm, aki szintén autista (én csak élő lexikonnak hívom), a lexikális tudása és a logikája verhetetlen, de az érzelmekkel és az emberi kapcsolatokkal nagyon nehezen bírkózik meg.
Nekem ez kevés lenne egy párkapcsolathoz, sőt...Nem tudnék egy ilyen emberrel együtt lenni (pedig nagyon szeretem ezt a baráromat, olyannak amilyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!