Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a családalapításon gondolkodtatok, eljátszottatok már azzal a gondolattal, hogy a jelölt negatív tulajdonságait háttérbe helyezzétek, mert más valami annyira tetszett benne?
Például:
"Egy igazi bunkó alak ez a férfi! Viszont kiemelkedő logikai képességei vannak, így mivel az intelligencia öröklődik, a gyerek is jó mentális készségeket örökölne."🤔
"Nagyon hisztis ez a nő! Viszont gyönyörű, így a gyerek - főleg ha lány lenne - nagy eséllyel örökölne jó géneket a külsőre vonatkozóan."🤔
Soha!
Ha nem lett volna számomra kívül-belül rendben össze se jöttem volna vele, pláne nem vállaltam volna gyermeket!
Szerintem csak a felelőtlen, elmmebeteg emberek gondolkodnak úgy mint amit írtál példáknak. 😅
De mi van akkor, ha már nem 25-30 éves az ember, és még mindig nincs ideális jelölt, az idő pedig rohan?
Mondjuk azt is meg lehet tenni, hogy az ember a végtelenségig vár, aztán egyszer csak azt veszi észre, hogy kifutott az időből.
Aha, és ha a gyereked meg téged tönkretenne a jelölt akkor meg sírnál, hogy miért! Azért nem kéne babaprojektbe fogni olyannal aki egy kő bunkó, vagy HP! Mit akarsz, hogy a gyereked mentális beteg legyen, vagy ugyanolyan mint az apja/anyja? Miért vagy önző? Emberi lényről beszélünk nem játékról hogyha megunod akkor berakod a sarokba. A gyermek ha kicsi ha nagyobb, ha felnőtt a szülőkhöz megy, annak kéne támogatni ha szüksége van rá, nevelni szeretetben, békességben!!!
Te tényleg ennyire kétségbeesett vagy?
Vannak nők akik 35-40 évesen szülnek és nem maradnak le semmiről, sőt még jobb párt "fogtak" maguknak mint akik szültek 25-30 évesen!!!
#4: Tudom és az nagyon nagy baj.
Egyre több a selejt sajnos, de akkor is nem kéne, hogy a jövőbeli generációk A-Z-ig selejt legyen, nemde? ^^
Mivel férfi vagyok, így nem valószínű, hogy tönkre tudna tenni a jelölt. Egyébként sem zavarna, ha később lelépne, miután begyűjtöttem az utód számára a megfelelő géneket.
Habár még évekig nem akarok sem gyereket, sem családot, de mivel előre gondolkodok, már felvetődött bennem ez a kérdés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!