Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a véleményetek, reakciótok, hogyha a párotok a barátaival/barátnőivel beszélné ki a nemi életeteket? Akár pozitív, akár negatív dolog? Hogyan reagálnátok erre?
Közeli barátokkal aki vevő a témára velük kölcsönösen megbeszéljük. Ha úgy van akkor épp tanácsokat is adunk vagy hogy nekünk mi jött be és nekik mi.
Szerintem ebben nincs baj, idegenekkel természetesen nem, és családtagokkal sem, bár a tesók tudnak dolgokat.
A legközelebbi barátnőm, illetve a húgom van benne mélyebben a kapcsolataimban. Egyáltalán nem zavar, ha a párom ugyanígy áll hozzá. Azért ne tudja a János, meg a város, hogy mi a helyzet velünk, de miért is ne lehetne egy közeli baráttal ez téma?
Az, hogy olyat dugtam, hogy Jézusom!!!! az ,mint téma szerintem alpári és érdektelen. De, ha van valami gond, vagy valamiért releváns egy infó egy beszélgetésben, akkor nem zavartatom magam.
Nekem szakítóok ez a szennyesteregetés. Harmadik fél nem tud segíteni rajta, csak mi ketten, innentől fogva az egész csak arra jó, hogy az indulat hevében bemocskoljuk a partnert mások előtt, aztán mikor mi már rég túlvagyunk ezen, mert nem is gondoltuk komolyan, ők még mindig nem tudnak ugyanúgy tekinteni rá és kinézik a társaságból.
Nekem is csinálták ezt barátaim és azt sem tudtam, hogy kit kell épp utálni vagy kit nem. Most már leállítom a shittalkot és megmondom őszintén, hogy ha a párja helyében lennék, nyakonb#sztam volna azért, hogy így lejárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!